hotel Faltom

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Co sądzicie o organizacji wesela w faltomie? jakie plusy, a jakie minusy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel Faltom

Witam
Kadry z filmów z wesel w Faltomie możesz zobaczyć na www.filmart.end.pl
Widać tam dekorację sali, posilków itp
Zapraszam

Bardzo duzo pozytywnych postow bylo na ten temat . Poszukaj nieco wczesniej.

Bylam tam w sierpniu- fajnie, elegancko, ładnie. Trochę maly parkiet- zależy na ile osób robisz wesele, tam było ok 40 i jak wszyscy tańczyli to już było ciasno!!! Wadą również jest slaba wentylacja- po prostu pot ciekł panom po plecach... Jedynym wyjściem było otworzenie okien- ale jak będzie akurat chłodno to łatwo o przeziębienie... Poza tym fajne miejsce na wesele. Można usiąść na korytarzu i odpoczać- czy np palący mogą tam palić a nie smrodzic wszystkim gościom nad jedzeniem... Kelnerzy nalewają wódeczkę, obsługa mila i sprawna, jedzenie dobre. Podest dla orkiestry.

o.k. godne polecenia.

wesele w faltomie to marzenie ja niestety nie zalalpalam sie na termin i bede miala w innym miejscu,co do wielkosci sali to sie nie zgadzam poniewaz w tym hotelu jest kilka sal a najwieksza pomisci ok400osob wiec nie wiem a jakiej sali pisze kolezanka.Obsluga i jedzenie nadzwyczajne po prostu rewelacja jak dla mnie.

Bardzo możliwe, ze ze względu na mała liczbę gości bylam w tej najmniejszej :-) Ale co do wentylacji to moi znajomi, którzy byli w Faltomie na weselu na ponad 100 osób mieli podobne wrażenia- jest za słaba! Poza tym wszystko jest OK.

Haha dobre sobie:). W Faltomie sa az dwie sale kochana i ta mniejsza faktycznie jest beznadziejna i malo miejsca na parkiecie. Duza wieksza, wyglada jak hangar i miesci 200 osob nie 400ta, chyba ze chcialabys, zeby goscie siedzieli sobie na kolanach i liczyc osoby wchodzace na parkiet, zeby sie nie podeptaly. Ja bylam tam na weselu, gdzie bylo 80 osob, i mysle, ze optymalna liczba gosci to jakies 100-120 osob i byloby super. Jedzienie fajnie podane, nienajgorsze, ale za to bardzo malo. W dodatku maja bardzo drogo, nie wspomne o wykupowaniu wody mineralnej przymusowo, czyli 3 zl x liczba gosci. Smieszne. Nie wspomne ceny za szampan i kawe. Wole zrobic w mniej znanym miejscu, a za zaoszczedzona kaske wykupic drozsze menu, gdzie goscie glodni nie beda. Pozdrawiam...

JUSTYNA2306 napisał(a):

> wesele w faltomie to marzenie ja niestety nie zalalpalam sie na
> termin i bede miala w innym miejscu,co do wielkosci sali to sie
> nie zgadzam poniewaz w tym hotelu jest kilka sal a najwieksza
> pomisci ok400osob wiec nie wiem a jakiej sali pisze
> kolezanka.Obsluga i jedzenie nadzwyczajne po prostu rewelacja
> jak dla mnie.

bardzo dziekuje za wszystkie opinie. termin mamy juz zarezerwowany, i mam nadzieje ze bedzie wsztstko ok.bylam w faltomie juz na kilku wiekszych imprezach i bylam bardzo zadowolona, aczkolwiek nie na slubie.to jedyna taka noc w zyciu, wiec mam nadzieje ze faltom nie bedzie pomylka?!!!