hotel Gołuń???

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
halo,
a ktos może zna hotel Gołuń na Wdzydzach, lub coś o nim słyszał???
Palnujemy tam zrobić wesele, ale nie znamy opinii innych! Sala dolna, wesele na 130 os. Fajnie by było, gdyby ktoś podzielił sie swoimi spostrzeżeniami!!!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel Gołuń???

Witam.
Jeśli Chcecie żeby zagrał na Waszym Weselu Prezenter- Wodzirej to polecam się. Na płycie DVD lub kasecie Video Zobaczycie jak prowadzę Wesela kontakt 601-63-85-57

ps.Grałem tam polecam.

Byłam tam w Wakacje, hotel widziałam, nic ciekawego - stoi on na skraju lasu. Jeśli robisz wesele latem, to spodziewaj się że będziesz mieć dodatkowych gapiów w postaci kolonistów, którzy są w tym hotelu, noclegi drogie, a sam hotel bardziej przypomina bardzie lata 80, niż obecne.

Zgadzam się z majls. Hotel nieciekawy-nie polecam. Lepiej wybrać Niedźwiadek-same plusy.

Napisz prosze cos wiecej o Niedzwiadku..

Mdzia33 poszukaj na forum był niedawno wątek o Niedźwiadku. Ale w 100% polecam. Będziesz zadowolona-napewno. Wejdź na ich stronę www i zadzwoń i się zapytaj. Pozatym możecie na chwilkę "wyskoczyć" w trakcie wesela i pstryknąć jakieś zdjątko w Parku Krajobrazowym.

Asior, wyprowialas tam wesele, czy bylac gosciem?

Cześć, przepraszam ze nie na temat ale mam dla ciebie propozycję. Wynajmujemy projektory multimedialne między innymi na przyjęcia np. weselne. To nowy pomysł. Pokaz zdjęć na dużym ekranie podczas wesela lub poprawin. Na stojącym z boku ekranie 180cm/180cm pokazywane są zdjęcia ze ślubu, zdjęcia z życia przed małżeńskiego, materiały filmowe oraz cokolwiek czym młoda para chce się podzielić z gośćmi. Nie koliduje z zabawą. Komplet czyli ekran, laptop, projektor multimedialny kosztuje 190zl za cały dzien. Dowóz, montaż i demontaż gratis. e-projekcje@e-projekcje.pl www.e-projekcje.pl 500781641 5507719 Pozdrawiam

Madzia33 byłam tam na weselu. Po rozmowie z Młodymi na temat organizacji imprezy w Niedźwiadku stwierdziłam, że jeżeli byłabym przed weselem to moje odbyłoby się wlaśnie tam. Szczerze polecam.Pozatym jeździłam tam kiedyś na kolacje i nie tylko.... Myślałam, że koszt wesela jest b.duży ale jak się okazuje to "normalna" cena. Pozatym masz do dyspozycji gości pokoje wraz ze śniadaniem za co nie musisz płacić.
Pozdrawiam

Zdecydowanie odradzam!Obsluga jest bardzo mila,ale wlasciciele beda sie z wami o wszystko spierac!Poszukajcie czegos innego!!!

Mowisz o Niedzwiadku czy o Galuniu?

Czy ktos ma jeszcze jakies informacje o Niedzwiadku? jestem bardzo ciekawa. Z gory dziekuje....