witam :) pytanko dotyczy hotelu Szydłowskiego we Wrzeszczu- czy ktos tam robi, robił wesele- jakies przyjecie - czy polecacie- i w ogole czekam na wszelkie opinie!!:))))
00
Re: hotel SZYDŁOWSKI - opinie
~Kropka-m
(18 lat temu)
sama myslalam nad organizowaniem tam wesela, ale niestety nawet nie dowiedzialam sie szczegolow, bo odsylano mnie to od jednej osoby do drugiej i w efekcie nikt nic nie wiedzial, w koncu darowalam sobie i znalazlam inny lokal, nie moge niestety nic wiecej powiedziec, moze tylko ja mialam takiego pecha :)
pozdrawiam!!
00
~Izaa
(18 lat temu)
Byłam tam na weselu i bardzo przyjemnie je wspominam. Z tym ze było ono kameralne bo sala jest mała.
00
~kicias
(18 lat temu)
no dokładnie my bedzimey miec kameralne ok 45 osob - czekam na kolejne opinie :))))
00
~agula
(18 lat temu)
tez sie zastanawiam nad Szydłowskim, totez dolaczam sie do prosby o opinie!!:)))))))))))))))))
00
~lula
(18 lat temu)
nie chce siać fermentu, ale słyszałam kiedyś, że okradli tam państwa młodych z kasy weselnej i potem się wszystko wydało, w rekompensacie za zachowanie kelnerów właściciel podobno obniżył koszta wesel o 50% żeby się nie wydało...bo to niby taka znana "marka"
00
~kicias
(18 lat temu)
czy to pewne czy raczej plotka??!! ;/ dziwne..... wszedzie zdazaja sie ludzie nieuczciwi ...a kelnerzy pewno juz tam nie pracuja, POPRoSZE O KOLEJNE OPINIE :))
00
~kicias
(18 lat temu)
pliz....nikt tam nie byl na zadnym przyjeciu???????????
00
~kicias
(18 lat temu)
prosze dziewsczyny....co sadzicie o szydlowskim czy ktos tam byl na jakims przyjeciu?!?!?!?!?!plizzzzzzzzzzzzz
00
~smyk
(18 lat temu)
byłam tam na komuni, bez rewelacji, raczej poprawnie