hotel SZYDŁOWSKI - opinie

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
witam :) pytanko dotyczy hotelu Szydłowskiego we Wrzeszczu- czy ktos tam robi, robił wesele- jakies przyjecie - czy polecacie- i w ogole czekam na wszelkie opinie!!:))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel SZYDŁOWSKI - opinie

sama myslalam nad organizowaniem tam wesela, ale niestety nawet nie dowiedzialam sie szczegolow, bo odsylano mnie to od jednej osoby do drugiej i w efekcie nikt nic nie wiedzial, w koncu darowalam sobie i znalazlam inny lokal, nie moge niestety nic wiecej powiedziec, moze tylko ja mialam takiego pecha :)
pozdrawiam!!

Byłam tam na weselu i bardzo przyjemnie je wspominam. Z tym ze było ono kameralne bo sala jest mała.

no dokładnie my bedzimey miec kameralne ok 45 osob - czekam na kolejne opinie :))))

tez sie zastanawiam nad Szydłowskim, totez dolaczam sie do prosby o opinie!!:)))))))))))))))))

nie chce siać fermentu, ale słyszałam kiedyś, że okradli tam państwa młodych z kasy weselnej i potem się wszystko wydało, w rekompensacie za zachowanie kelnerów właściciel podobno obniżył koszta wesel o 50% żeby się nie wydało...bo to niby taka znana "marka"

czy to pewne czy raczej plotka??!! ;/ dziwne..... wszedzie zdazaja sie ludzie nieuczciwi ...a kelnerzy pewno juz tam nie pracuja, POPRoSZE O KOLEJNE OPINIE :))

pliz....nikt tam nie byl na zadnym przyjeciu???????????

prosze dziewsczyny....co sadzicie o szydlowskim czy ktos tam byl na jakims przyjeciu?!?!?!?!?!plizzzzzzzzzzzzz

byłam tam na komuni, bez rewelacji, raczej poprawnie

ja tez bym prosila o opinie :)))

Bardzo fajne miejsce,miła i dobra obsługa!!!

Inne tematy z forum

poszukuję rzetelnego i kompetentnego Zarządcy (70 odpowiedzi)

Nasza wspólnota chciałaby zmienić zarządcę, w tej chwili zarządza nami Euroformat ale jesteśmy...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...