hotel Venus

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
...w czerwcu w hotelu Venus,w Łapinie mam wesele,jeśli ktoś robił w tym hotelu korzystał z usług,to proszę o jakieś informacje.Z góry dziękuję...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel Venus

chciałam jeszcze zaznaczyć,że ten hotel nazywał sie dawniej TARTARUGA...

Ja tez tam mam wesele, tylko 17.06. 2 lata temu moj brat organizowal tam swoje weselicho. Bylo calkiem, calkiem-minusem bylo to, ze babka nie chciala, zeby dekorowali sali bo byla po remoncie czy cos takiego.W moim przypadku nie wiem jak bedzie, bo nawet nie mam czasu, zeby tam zajechac i konkretnie wszystko omowic.W kazdym badz razie:jedzenie OK, obsluga Ok. Nie podobaly mi sie jedynie poprawiny, gdyz bylo naprawde malo jedzenia (na goraco) a wiadomo, ze kazdy tego potrzebuje po weselu ;- ).Pozdrawiam

my tez w lipcu mamy tam wesele. Obsluga bardzo mila, kuchnia super a wiem to z najlepszego zrodla bo najlepszy przyjaciel mojego meza byl tam dyrektorem jak hotel jeszcze do portu nalezal ( obsluga sie nie zmienila) pozdrawiam

ja tez sie zastanawiam sie nad tym Hotelu. Wie moze ktos ile kosztuje za osobe? i czy jest korkowe?

Dziękuję za cenne informacje....

My też się zastanawiamy nad tym miejscem, ale dopiero na lato 2007, w związku z czym ,chętnie usłysze opinie tych, którzy tam swoje wele już odpękali :))
Pozdrawiam
Ola