hotel cztery pory roku-straszyn

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
w zeszłą sobotę byłam na weselu u moich znajomych w hotelu w/w.wszystkie osoby,które tam planuja wesele moge uspokoic i pogratulowac dobrego wyboru.Sceneria prześliczna, obsługa suuuuper, jedzenie przepyszne i baaardzo dużo-co jest ważne.ogólnie wszystko super.a grał zespół teddys band i też mogę polecić-grali bardzo fajnie i co chwile wprowadzali jakies wstawki w postaci zabaw.
weselicho było super udane;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel cztery pory roku-straszyn

Zapomnialas dodac, ze trzeba alkohol wziac od nich i ciato tez. Za duuuze pieniadze. Jak nie wezmiesz od nich, to doliczaja swoj narzut. Wychodzi 4o zl na pol litra wodki, 40 zl za kilogram ciasta.

40 dychy?! niezłe korkowe a to drugie nazywa sie jak? ciastowe? ja tez się spotkałam że są lokale gdzie jak nie weżmiesz ich miernotowatego zespołu za 2500, tylko swój to musisz dopłacić 500, pewnie za prąd, ale i tak się opłaci dobry zespół za ok 1500 + 500 zł kary za niesubordynacje = 2000.

Ja tez musze przyznac ze lokal piekny i pokoje nie sa drogie ale cala reszta bardzo droga. Zrezygnowalismy ze wzgledu na te doplaty do ciasta i alkoholu.

Pani mmegi to ma szczególną tendencję do zapominania o dodaniu czegoś, albo pamięć wybiórczą. Jak mi opisała zespół który grał u niej i który my wynajęliśmy to powiedziałby kto: że to dwa różne. Gdy jej opisałam moje wrażenia to szybko zaczęła korygować swoja opinie. Krótko mówiąc jest małowiarygodna.

Tak się składa, że też tam byłem, bo zupełnie przypadkiem zajmuję się filmowaniem, zespół zakwalifikowałbym jako klasę średnią no może troszkę lepiej, ale to wszystko jest kwestią gustu, lokal jest rzeczywiście atrakcyjny, cenami się nie interesowałem, obsługa nie jest tam najszybsza, ale to standard w lokalach renomowanych (czytaj drogich), troszkę smutno, że mmegi nie pochwaliła też mojej pracy, ale może zrobi to po zobaczeniu filmu ;-) jeżeli tak to odwołam wszystko, co napisałem i też krzyknę suuper!!

niemal z wyrzutem piszecie do Mmegi, że nie napisała o korkowym i "ciastkowym", jakbyście nie doczytali, że była tam gościem, a nie organizatorem... może doceńcie to, że ktoś sie dzieli z wami - Forumowiczami opinią, bo po to jest to forum... a Mmegi może po prostu nie jest taką malkontentką jak niektórzy....A to zaleta a nie wada... No i może czas na zrezygnowanie z personalnych złosliwości, chyba, że sprawia to komuś przyjemność ( a to juz jej/jego osobista tragedia). Pozdrawiam ;-)

nie przypominam sobie,żebym pisał jakiegokolwiek meila do natalci a jeśli nawet to napisałam swoją opinię i niczego nie prostowałam bo niby dlaczego miałabym zmieniać swoje zdanie???
a jeśli chodzi o lokal to opisałam to z punktu widzenia gościa i z tego co wiem to płacili 130 zł od osoby i nie wnikałam w żadne inne szczegóły organizacyjne.

Inne tematy z forum

Silva (10 odpowiedzi)

W bezpośrednim sąsiedztwie osiedla Silva, które powstaje w Straszynie u zbiegu ulic Bocznej i...