hotel dal

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Wszystkim, ktorzy zastanawiaja sie nad lokalem weselnym polecam hotel dal. Obsluga jest profesjonalna, mila i nie bylo z niczym problemu. Jedzenie - podane elegancko, smakowalo wysmienicie, jednym slowem super. Apartament dla nowozencow - klasa delux- to mowi samo za siebie.
Ten hotel jest naprawde wart polecenia. Wesele odbylo sie 24 lipca, goscie byli zadowoleni i zaskoczeni wysokim standardem obslugi i jakosci jedzenia jak na hotel dwu-gwiazdkowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel dal

dzięki za tak przychylną opinię, ja tam robię wesele 4 wrzesnia, a ile płaciliście od osoby bo my jeszcze jestesmy przed ustalaniem meanu, czy jedzenia wystarczyło.

wesele bylo na 50 osob a cena za osobe 125. Jedzienia starczylo dla wszystkich a nawet zostalo sporo na poprawiny. Hotel w cenie daje 10 swoich butelek wodki a reszta to wasz alkohol.
pozdrawiam

na ile osób tam można zrobić wesele.

?

My też mamy tam wesele we wrześniu i jeszcze nie wybraliśmy menu. Chcemy się zmieścić w tym najtańszym za 100zł. Może polecisz nam jakieś dania?! A stroiliście sami salę?A jak to wyglądało z alkoholem własnym? Gdzie go trzymaliście i kto Wam go rozlewał? Pozdrawiam:)

z tego co ja słyszałam to oni zrobią dekorację, ale za 600 zł. mozna robic samemu w piątek wieczorem oddadzą salę.

mam prosbe.jak bedziecie juz po wesele to podzielcie sie swoimi wrazeniami. ja wesele mam tym samym miejscu co Wy tylko, ze w przyszlym roku

ok, ja się podzielę, ale mam stresa juz chociaż ślub za miesiąc. Mam nadzieję , że wszystko będzie ok i będę zadowolona z wesela w tym hotelu.

kiedy macie wesele, bo my 4 września to pewnie przed wami. pozdrawiam

ja robie wesele 04.09 i płacę 130 zł za osobę, najtańszy zestaw byłza 120.

mi jak proponowali zestawy to najtańszy był 120, potem 130, 140, czyżby teraz było taniej i ten najtańszy jest za 100

tak ceny zaczynaja sie od 100 zl

TO TERAZ MNIE ZDZIWI ŁYSCIE CIEKAWE CZY TO JEST TEN SAM ZESTAW CO MI PROPONOWALI ZA 120 TO TERAZ JEST ZA 100

a jakie inne warianty mieliscie, ile kosztował najdroższy zestwa bo u mnie 140.

zgadza sie najdrozszy kosztuje 140 najtanszy 100