Re: hotel murat
maarta napisał(a):
Wesele było na
> dolnej sali tuż przy night clubie, gdzie większą część wesela
> spędziliśmy bo zespół się nie spisał.Drugie wesele było u góry
> ale nawet było niezauważalne-także nie ma znaczenia czy są dwa
> jednocześnie-chyba że jak pamietam obsługi na początku było z 5
> osób a później gdzieś wsiąkli i chyba 2 nas obsługiwało.
Z całym szacunkiem ale jeśli większość wesela spędziliście w night clubie obok to nie wiem co mam myśleć o samym weselu.
Sama bylam na weselu w Muracie zeszłego lata. Było super, obsługa była znakomiat kelnerów było bardzo wielu a jedzenie wyśmienite. Też bawiliśmy się na dolnej sali i ani night club nam nie przeszkadzał a czy było u góry wesele to naprawdę nie wiem. W związku z naszymi wrażeniami postanowiliśmy tam urządzić nasze wesele. Moja przyjaciólka u której bylismy poradziła mi tylko by dokladnie wszystko omówic bo ona jej szczególiki nie pasowały ale ona naprawdę miała wymagania bo chciała, żeby każdy stolik miał swojego kelnera a kelnerzy obsługiwali wszystkich a nie każdy jeden konkretny stolik. A po zapoznaniu sie z oferta innych miejsc to z tych lepszych murat ma najfajniesza chyba oferte.
Aha mag oni pozwalaja ogladac sale przed innymi weselami wiec zawsze mozna sie dogadac co ci pasuje a co nie. Pdobno babka jest bardzo pomocna i do rany przyloz. Ja tez odnioslam takie wrazenie chociaz rozmawialam z nia tylko dwa razy przez telefon jak na razie. Na poczatku lutego jedziemy wplacic zaliczke.
Pozdrawiam
0
0