hotel nadmorski

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Mam pytanko czy ktoś był na weselu w hotelu nadmorskim?????????????/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel nadmorski

Ceny tam koszmarne średnio 200/os. wystrój nie napawa weselnie, obsługa rusza się jak muchy w rosole, na stołach jedzenia mało a i tak szybko zabierają, np rzucili jakieś sałatki i zakąski, a my niepomni niczego złego, poszliśmy zatańczyć a gry wróciliśmy już na stołach nie było (nie zjedli tego goście , tylko obsługa sprzątnęła). Mówię ci ze wszystkich wesel na których byłam tam jest najkoszmarniej, i do tego najdrożej.

Dzięki za wiadomość ma wiesz może gdzie można zrobić weselisko na 80 osób + hotel bo bardzo chcieliśmy zrobić niedaleko plaży

Nie wiem skad masz takie informacje....szok!!!!!!

Jak mogly salatki znikac ze stolow, jak cale jedzenia jest podawane do szfedzkiego stolu, tak zeby kazdy gosc mogl sobie nalozyc co chce i w spokoju zjesc przy swoim stole.

6.08.2005 w hotelu Nadmorskim odbylo sie moje wesele. Gdybym miala jeszcze raz wybierac miejsce nie wybralabym innego. Na weselu od 16.30 do 5 nad ranem wszystko bylo dopiete na ostani guzik. Obsluga rewelacyjna. Kazdny stolik (mielismy okragle stoly w sali konferencyjnej) mial przydzielonego swijego kelnera, ktory byl na kazde skinienie. Wesele bylo duze bo az na 130 osob, a mimo tego obsluga nie zawiodla. Jedzenie...rewelacja. Skomponowalismy menu razem z szefem gastronomi, tak aby jedzenia bylo wystarczajaco duzo i zeby bylo urozmaicone. Wystroj sali konferencyjnej zrobiny przez hotel...na "5", obrazy na scianach, duzo kwiatow, wszystko zrobione ze smakiem. Moge ci przeslac zdjecia na maila. Oprocz tego cala organizacja wesela przebiegla bezproblemowo i profesjonalnie, chodzi mi tu o szefa gastronomii z ktorym sie wszystko zalatwia.

wysłałam adres e-mail (korzystam ze skrzynki swojej połówki, więc się nie zdziw) i poproszę o zdjęcia, dziękuję

Szok, kochana, szok. I mam te informacje z własnego doświadzczenia (wesele mojej siostry), cały wieczór rodzice mieli zepsuty, ciągle musieli chodzić z pretensjami do kierownika, bo się niezgadzało menu i jego ilość z ustaleniami, u nas szedzki to był tylko stół z napojami i ciastami. A największy wstyd był jak o 23 podszedł do cioci zasmucony kierownik zespołu i wtedy to ojca już szlak trafił, okazało sie że oni nawet nic do picia nie dostali, a mieliśmy zapłacone za obiad i ogólnie ich wyżywienie, kamerzysta który siedział z nimi tak samo, mówię ci szok i wstyd, gdyby byli mniej taktowni mogli śmiało sobie pizze zamówić. Goście też wiele nie nadążali zjeść bo znikało.
Wesele to było w listopadzie 2003r, i od tego czasu kilka znajomych które tam były potwierdzały nasze doświadczenia. Może ostatnio się poprawiło, nie wiem. My mamy bardzo złe wspomnienia

Hmmm czytam i nie moge uwierzyc, slowo daje...u nas bylo 100% sukcesu. Pozdrawiam

CZy moge prosić o zdjęcia i oczywiście jeszcze jedno pytanko ile tak mniej więcej koszkowało i czy pokoje też wynajmowaliście dla gości (jaka cena była) sorki że tak się wypytuje ale szukam czegoś takiego aby wszystko było na miejscu i w miare w rozsądnych cenach bo tak sobie pomyslałam że jeśli będziemy robić tam wesele i jeszcze pokoje wynajmować to może jakiś rabacik dostaniemy ;o) Pozdrawiam

...ja tez mialam wesele w nadmorskim w tym roku i bylo extra, wszystko na najwyższym poziomie, bylam zachwycona! Szwedzki stół - jedzenie pyszne przez całą noc - kelnerzy donosili, jesli czegos bylo malo. Mialam okrągłe stoły i przy każdym stał kelner cały czas! Obsługa perfekcyjna, wystrój przepiękny - tylko kwiaty, a nie jakies tam "wiejskie" balony! :) Naprawde polecam. Zrobią ci wesele takie, jakie chcesz!

g mam pytanko na ile osób robiłaś wesele?????????? no do Ciebie też mam to samo pytanko jaki koszt itp

ja mialam na ok. 70 osób, koszt okolo 190-200 zł/ os. - juz nie pamiętam

ja sie niestety musze zgodzic z erica... bylam w nadmorskim na weselu we wrzesniu i nie moge go zaliczyc do najbardziej udanych. jedenia na stole tyle co kot naplakal, zimne zakaski podano na stoly o godzinie 11:30, a moim zdaniem ciezko pic wodke bez zagryski. szfecki stol z jednym ciastem i owocami opustoszal jeszcze zanim przyniesiono zakaski, wystruj zaden.
no i jeszcze jedno co mnie sie nie podobalo to otwarty taras - ponad polowy gosci ciagle nie bylo i sie rozchodzili, to ktos poszedl na spacer, to ktos siedzial na tarasie, a na parkiecie tylko kilka par.
tak czy inaczej ja tam bylam z najlepszymi przyjaciolmi, wiec i tak bylo super:)
powodzenia w poszukiwaniach!!!

ja też słyszałam, że wesela tam to tragedia. Zastanawiałam się gdzie robić wesele i kilkoro mioch znajomych odradziało mi hotel Nadmorski, bo tam btyli na weselu i wyszli głodni z niego, a po tym jak odradziła mi koleżanka, która tam pracuje to już w ogóle zrezygnowałam

Dzięki za opinie teraz to ja już sama nie wiem a czy ktoś zna jakiś hotel w Gdyni blisko morza gdzie można byłoby urządzić weselisko

hmm... jesli w Gdyni to może Dom Marynarza albo Antracyt. jeśli zdecydujesz się na Sopot to polecam hotel Lucky - do morza w sumie nie tak daleko, mają za to świetny ogród, do którego można wyjśc prosto z sali weselnej, a jedzenie - REWELKA! wiem, bo próbowałam:) do tego masz i salę i hotel w jednym za przyzwoitą cenę:) powodzenia!:)

dzięki bardzo za namiary ale w sopocie nie moge zrobić niestety

Jezeli chodzi o jedzenie to wszystko zalezy od "mlodych" czyli organizatorow, jakie menu wybiora takie bedzie jedzonko.