hotel od lipami

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktos jeszcze tam ma?? jak tak to kiedy???

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel od lipami

W Łęgowie czy Bystrej? My mamy w Łęgowie 17 czerwca. A Wy kiedy?

my też w Łęgowie, 20 maja, :)

Z noclegami dla gości? Jakie menu wybieracie. My byliśmy tam na obiedzie i musze przyznać że jedzonko całkiem niezłe. Bardzo efektownie wygląda koszyk mięsny. Jest tam chyba 7 gatunków mięsa ale jedno z nich było niezjadliwe Beee.. nie pamiętam które. Czy możecie nam coś polecić?

w Łęgowie 23 wrzesnia zastanawiam sie nad menu za 125zł a poprawiny tez tam robicie dziewczyny???

jedzonko całkiem dobre (tylko na obiad trzeba czekać wieki - ale na weselu może ciut krócej), My braliśmy menu za 145zł (albo 140 nie pamiętam), ale co do szczegółów się nie umawialiśmy jeszcze. A jak jedno jest nie dobre to się nie martw jest dla każdego chyba 3 porcje to sobie każdy wybierze co lubi. Zartuje, ale szczegóły co do menu tak 1.5m-ca przed weselem. pozdrawiam

Dziewczyny a na ile osob robicie?? ktora sale macie zarezerwowana na dole czy na gorze??

Nie do końca poprawiny, bo wszuyscy goście są przyjezdni więc rano sniadanko, żurek na kaca, 2-3 godzinki pożegnań i pa,pa. Bez baletów.

My robimy na 80-100 osób, sala na górze z noclegami dla wszystkich. A Wy?

Jaką kapelę macie?

Mi wychodzi 110-120 osob...Wieksza czesc gosci bedzie spała u mnie w domu (mieszkam niedaleko) wezmiemy tylko pare pokoi.jeszcze dokładnie nie wiem. Macie juz orkiestre bo ja szukam i szukam i zadna jakos mi sie jeszcze nie spodobała ????

my robimy tak na 90 (więc sala na górze), mamy blisko i chowamy rodzine w domach - pokoi tylko z 3 bierzemy. Poprawiny też tam. Zespół już mamy od niedawna - chciałam samych facetów i mam, i taki żeby mi stylowo odpowiadał - i chyba mam, ale na pewno powiem 21 maja

Marysia a gdzie mieszkasz jesli mozna oczywiscie wiedziec???

w Pruszczu więc właściwie dwa kroki od Łęgowa

A jeszcze miikka mi się przypomniało coś, słyszałam od wielu znajomych ze nawet to menu za 125 jest zupełnie wystarczające i niczego nie brakuje. Nie musisz się bać, ze czegoś zabraknie itd. Wogóle słyszałam wiele pozytywnego więc pewnie będzie ok. Jakby co ja mam pierwsza to będę miała czas odradzić ;)

Mamy kapelę ale nie bedę reklamować są trochę drodzy ale uważam, że warto. Muzyka na weselu to podstawa. Byłam na weselu w Warszawie gdzie była kapela z Białegostoku. Byli rewelkacyjni. Nie widziałam takiego wesela. nie było typowych zabaw otrzepinowych, których nie znoszę i u nas napewno ich nie będzie. Za to były zabawy muzyczne. (nie ze śpiewem). Cenę też mają rewelacyjną 5 tyś+nocleg i jedzonko. Nam na początku wyszło 120 osób ale jak na spokojnie policzyliśmy to wyszło ok 90 os.

Ja też słyszałam pozytywne opinie na ich temat. Wyprawiali tam wesele znajomi i sobie chwalili.

hej my też w Łęgowie ale 3 czerwca 2006 :)

no to super widze ze nas juz jest 4 ;)