hotel rezydent

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
czy ktos slyszal jakies opinie na temat hotelu rezydent w sopocie?????????? ze zdjec wynika ze jest tam bardzo ladnie ale nie wiem jak atmosfera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: hotel rezydent

Witaj! Hotel w środku i jak na zewnątrz jest piękny i elegancki. Chcieliśmy w nim zrobić nasze wesele ale naszych gości było 120 i by podzielili nas w 2 salach a to nam nie odpowiadało. Słyszałam ze porcje są małe. Pozdrawiam

Hotel bardzo elegancki ale tez dosyć drogi...

Bardzo ladnie i elegancko. Mozliwosc polaczenia dwoch sal konferencyjnych i ugoszczenia sporej ilosci osob. Mozliwosc wyjscia z sal na taras. Sale maja duze okna (co jest rzadkoscia dla konferencyjnych), co daje przytulny charakter. Ceny z tego co pamietam to 150-170 od osoby. Chca bardzo duze korkowe za wlasny alkohol, ale jest mozliwosc kupna od nich za ponoc rozsadna cene. Pozdrawiam

dzieki bardzo za info , a j a slyszalamn od znajomej ze tam za 120 robia ??? moze sie pomylila .

Byłam tam na weselu u przyjaciela, niestety nie polecam, jedzenia mało i takie sobie, atmosfera sztywna, budynek emanuje zimnem, ja nie robiłabym tam wesela, ale to tlko moje skromne zdanie, pozdrawiam.

Pozatym dowiedz się czy bedziesz mogła miec głosniejsza muzykę, niektore hotele ktore robia wesela, nie zgadzaja się na dj czy orkiestrę ze względu na innych gosci hotelowych...co najwyzej jakis kwartet smyczkowy itp.

no cos ty naprawde trzeba miec pozwolenie na glosna muze??? to przesada!!!!!!!!!!!!!!! tylko bym sie stresowala . ... ja juz znalazlam to wymarzone i wyjatkowe miejsce . :)

a tak wogole to bylam dzis w rezydencie bo to blisko ZLOTEGO ULA -- gdzie robimy wesele i pomyslelismy ze to super miejsce na noc poslubna ale potym jak moj ukocha ny sprawdzil ile tam sie placi za jeden nocleg---680 --to stwierdzilismy ze jednak zrezygnujemy ---hihihiih

nooo sabra, bo tam są ceny w euro ... he he he taki hotelik unijny ;)
ale jest piękny, trzeba przyznać, że jest zrobiony z klasą :)

hihihihihihi euro!!!!!!!!!!!!!!!!! no wiesz zrezygnowalismy bo nie mielismy pizamek na poziomie :):):) poszukamy czegos bardziej odpowiedniego ....... ;0;0

Chyba takej koszulki rodem z Dynastii a'la Crystal Carrington ;-). A Twój ukochany piżamy w paski hihihi

Niezła beka...

niezwykle podniecające na noc poślubną ;)

wiecie co do rezydenta to moze jakies futero by sie przydalo coo???? hihihihihi a moj mezulek w takich futrzanych gatkach niczym krol...... musimy to przemyslec

czemu mi sie nie udalo wkleic!!!!!

moze teraz

...wicht ty sie na tym lepiej znasz :):) co robie nie tak???

sabra mam wizję z filmu Książę w Nowym Jorku :) On z taką skórą z lwa i ze złotym łańcuchem, ona w futrze ;) a przed wami dziewuszki sypiące płatki róż :)

uhahahahaahaaa :) ale mi wesoło :)

no tak widze to ....ale zeby bylo jak w filmie to musze go juz zaczac na solarium wysylac hihihihihihi bo do orginalu to on ma daleko

image