czy ktos slyszal jakies opinie na temat hotelu rezydent w sopocie?????????? ze zdjec wynika ze jest tam bardzo ladnie ale nie wiem jak atmosfera
00
Re: hotel rezydent
~MISIA
(21 lat temu)
Witaj! Hotel w środku i jak na zewnątrz jest piękny i elegancki. Chcieliśmy w nim zrobić nasze wesele ale naszych gości było 120 i by podzielili nas w 2 salach a to nam nie odpowiadało. Słyszałam ze porcje są małe. Pozdrawiam
00
*Majeczka*
(21 lat temu)
Hotel bardzo elegancki ale tez dosyć drogi...
00
Gosia23
(21 lat temu)
Bardzo ladnie i elegancko. Mozliwosc polaczenia dwoch sal konferencyjnych i ugoszczenia sporej ilosci osob. Mozliwosc wyjscia z sal na taras. Sale maja duze okna (co jest rzadkoscia dla konferencyjnych), co daje przytulny charakter. Ceny z tego co pamietam to 150-170 od osoby. Chca bardzo duze korkowe za wlasny alkohol, ale jest mozliwosc kupna od nich za ponoc rozsadna cene. Pozdrawiam
00
sabra
(21 lat temu)
dzieki bardzo za info , a j a slyszalamn od znajomej ze tam za 120 robia ??? moze sie pomylila .
00
~słoneczko
(21 lat temu)
Byłam tam na weselu u przyjaciela, niestety nie polecam, jedzenia mało i takie sobie, atmosfera sztywna, budynek emanuje zimnem, ja nie robiłabym tam wesela, ale to tlko moje skromne zdanie, pozdrawiam.
00
Ada
(21 lat temu)
Pozatym dowiedz się czy bedziesz mogła miec głosniejsza muzykę, niektore hotele ktore robia wesela, nie zgadzaja się na dj czy orkiestrę ze względu na innych gosci hotelowych...co najwyzej jakis kwartet smyczkowy itp.
00
~sabra
(21 lat temu)
no cos ty naprawde trzeba miec pozwolenie na glosna muze??? to przesada!!!!!!!!!!!!!!! tylko bym sie stresowala . ... ja juz znalazlam to wymarzone i wyjatkowe miejsce . :)
00
~sabra
(21 lat temu)
a tak wogole to bylam dzis w rezydencie bo to blisko ZLOTEGO ULA -- gdzie robimy wesele i pomyslelismy ze to super miejsce na noc poslubna ale potym jak moj ukocha ny sprawdzil ile tam sie placi za jeden nocleg---680 --to stwierdzilismy ze jednak zrezygnujemy ---hihihiih
00
Witch
(21 lat temu)
nooo sabra, bo tam są ceny w euro ... he he he taki hotelik unijny ;)
ale jest piękny, trzeba przyznać, że jest zrobiony z klasą :)
00
~sabra
(21 lat temu)
hihihihihihi euro!!!!!!!!!!!!!!!!! no wiesz zrezygnowalismy bo nie mielismy pizamek na poziomie :):):) poszukamy czegos bardziej odpowiedniego ....... ;0;0
00
ma.sia
(21 lat temu)
Chyba takej koszulki rodem z Dynastii a'la Crystal Carrington ;-). A Twój ukochany piżamy w paski hihihi
Niezła beka...
00
Witch
(21 lat temu)
niezwykle podniecające na noc poślubną ;)
00
sabra
(21 lat temu)
wiecie co do rezydenta to moze jakies futero by sie przydalo coo???? hihihihihi a moj mezulek w takich futrzanych gatkach niczym krol...... musimy to przemyslec
00
sabra
(21 lat temu)
czemu mi sie nie udalo wkleic!!!!!
00
sabra
(21 lat temu)
moze teraz
00
sabra
(21 lat temu)
...wicht ty sie na tym lepiej znasz :):) co robie nie tak???
00
Witch
(21 lat temu)
sabra mam wizję z filmu Książę w Nowym Jorku :) On z taką skórą z lwa i ze złotym łańcuchem, ona w futrze ;) a przed wami dziewuszki sypiące płatki róż :)
uhahahahaahaaa :) ale mi wesoło :)
00
sabra
(21 lat temu)
no tak widze to ....ale zeby bylo jak w filmie to musze go juz zaczac na solarium wysylac hihihihihihi bo do orginalu to on ma daleko