Po prostu polecam (1) Nie ma co tu dużo mówić - najlepszy serwis jabłka w Trójmieście. Tam, gdzie... Arkadiusz Ratowanie komputera (1) Przyniosłem zalany komputer i już myślałem, że nic się nie da z nim zrobić.... Łukasz Świetna obsługa i szybki czas realizacji! (1) Mój macbook pro został zalany i w ogóle się nie uruchamiał. Po dwóch dniach... Marek
Ładnie, miło profesjonalnie ale niestety bardzo drogo (1) MacBook pro 2010 - nie działa ładowanie. Diagnoza serwisu - moduł złącza... maciej Świetna praca! (1) Do serwisu przyszłam ze zbitym iphone 6, było mi bardzo smutno, że mój... Zadowolony klient Super Doktor (1) Odwiedziliśmy przemiłą Panią Doktor całą Rodziną z rodzinnym sprzętem z... MM Zdecydowanie nie polecam - wprowadzają w błąd (1) Zdecydowanie nie polecam ich usług, poszedłem z iphonem 5 na wymianę szybki... Piotr Jankowski Jabłkowi Doktorzy dotarli nad morze. (1) Przyniosłem tam swoje jabłuszko na serwis. Po naprawie już nic nie było takie... #WcaleNieKrzysztof POLECAM (1) Szybko, dokładnie i profesjonalnie. Zdecydowanie polecam ! Ols Panel 5s (1) Wymienili wyświetlacz w 1 godzinę, idealnie klika mi przycisk i to jest to o... Bobby Pełen profesjonalizm (1) Szczerze polecam serwis iDoctor w Gdańsku. Bardzo miła obsługa. Profesjonalne... Marcin NIE POLECAM !!! (1) Pod koniec lipca oddałam do naprawy komputer iMac 27 z uszkodzoną kartą... Aga NIE POLECAM!! (1) Miało być 3 dni -czekałam prawie 4 tygodnie na komputer, dostałam... agata