Ryszard - opinia (1) Sympatyczni profesjonaliści. Pomogą w każdej sprawie. Ryszard Aneta W. - opinia (1) Profesjonalna, bardzo szybka diagnoza i pomoc w rozwiązaniu problemu z... Aneta W. Wymiana bateri w iPhone 5 S (1) Wymiana bateri w moim iPhonie 5S zajeła około 15 min ,sladu na obudowie nie... Łukasz
Naprawa iPhona 7 (1) serwis polecił mi znajomy, biuro super, obsługa przemiła i po godzinie miałem... Łukasz gorąco polecam (1) Nawet w przypadku na oko beznadziejnym (całkowicie zalany Macbook) udało się... Rafał Naprawa telefonu (1) Serwis bez zastrzeżeń polecam Grzegorz Problem z Iphone (1) Szybko, jakościowo, rekomenduję Alina Vakulenko Profesjonalna obsluga (1) Niby tylko wymiana baterii, a mój iPhone 4s, którego zdążyłem już opłakać,... Klient M. Naprawy OK (1) Kilkukrotnie oddawałem sprzęty jabłuszka do naprawy - a to już bateria nie... Maciek NIE POLECAM!!!!! (1) LUDZIE, jeżeli chcecie mieć dobrze zrobiony telefon to omijajcie ten... Marcin Profesjonalnie (1) Oddałem iPhone 5s który ciągle szukał zasięgu. Panowie usunęli usterkę, tel.... Janisz Macbook Retina (1) Super obsługa i jaki mają widok z okna! Mój Macbook Retina został co prawda... Paula Naprawa iPhone (1) Wspaniała, fachowa obsługa , bardzo miła i rzetelna. W punkcie wcześniej... H.Czabanowska Bardzo szybka i darmowa porada (1) iPad 2, Rzadko dziala przycisk HOME. Pan potwierdzil, ze przycisk nadaje sie... Stach Solidna firma! Panowie znają się na tym co robią! (1) Polecam wszystkim! Panowie zreanimowali mojego 4s który 2 lata leżał w... Piotr Szybka i skuteczna pomoc (1) Szybka I skuteczna pomoc nawet w drobnych sprawach. Bardzo dziękuje , sam bym... Radek komputer (1) Szybki profesjonalny serwis, dobre ceny i miła obsluga. Polecam wszystkim! Karol Komputer (1) Zaniosłem komputer do czyszczenia ponieważ słyszałem, że przyśpiesza to jego... Jacek Naprawiony telefon (1) Zawiesił mi się telefon przez brak zainstalowania nowego oprogramowania.... Adriana Wielgosz Najlepsi (1) Nie wiem, czy gdziekolwiek indziej znajdzie się ktokolwiek lepszy od nich.... Jerzy S.