iTaxi

Taxi

Gdańsk, Piekarnicza 12A

Stefan - ocena (2) Na skupowali upadające pseudo korporacje i udają wielki firmę a prawda jest... Stefan Piotr - ocena (1) To jest porażka zbieranina kierowców z wszystkich upadających korporacji... Piotr Wieslawa - ocena (1) 25 10 br zamówiłam kurs z Gdynska 5.Przyjechal Pan zujacy gume i nawet nie... Wieslawa
Ola - ocena (1) Rewelacyjna korporacja, przejazdy z psami to czysta przyjemność Panowie... Ola Amalia - ocena (1) Tragedia . Mimo zamówionej taxi 2 dni wcześniej NIE przysyłają taxi w ogóle... Amalia Michał - ocena (1) Taksówka zamawiają telefoniczne, w słuchawce słyszę że czas oczekiwania 5 min... Michał Mariusz - opinia (1) Zamówiłem taxi AS w dniu 27.08 / wieczorem/ na rano 28.08.23 na godz.07.15.... Mariusz Natalia - opinia (1) Przez aplikacje itaxi zaplanowałam kurs na godzinę 16:30. Zrobiłam to o 9... Natalia Beata - opinia (2) Zamówiliśmy w Gdyni itaxi między 9. 30-10.00 na godzinę 12.00, Pani... Beata Michał - opinia (2) Tragedia , brak dostępności, anulowanie przejazdów, 3 taksówki na całe... Michał Klient - opinia (1) Jedyna z "aplikacyjnych" Korporacji, która jest Polska i utrzymuje jakość,... Klient Krzysztof - opinia (1) kurs za 25.80zl pobrany z aplikacji po czym w taxi zaplacone sum upem jeszcze... Krzysztof pio - opinia (1) profeslionalna obsluga sympatyczni kierowcy pio Kamil - opinia (1) aplikacja dość wolno pracuje, w końcu jednak coś znalazła. Samochód i... Kamil Michał - opinia (1) Fatalna firma stawiająca swoich klientów w bardzo trudnej sytuacji. Poranna... Michał Nie polecam (1) Po zamówieniu taksówki dzień wcześniej dostajesz SMS-a o umówionej godzinie... Klient Usługi dodatkowe to ściema (1) Szkoda na nich czasu Nieodpalony akumulator Ok (1) Ten sam numer tej w całej Polsce. Ceny nie różnią się zbytnio od innych... Indilla Polecam! (1) Bardzo sympatyczna podróż w zadbanym aucie. Marcin