mieszkania Mat-Bud RUMIA ALEJA dębowa

witam co sądzicie o tej inwestycji jesli ktos kupił prosze o informacje z góry dziękuje
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: OSIEDLE ALEJA DĘBOWA

na klatkach schodowych są wielkie piękne okna z przestrzenią miedzy oknem a posadzką ...pytanie brzmi czy będą te szczeliny w jakiś sposób zabezpieczone????
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

mm czekam na wiadomość , dzięki

;) eh... tylko dobrze wysuszcie sciany przed malowaniem zeby wam grzyb nie wszedł choc teraz lato a tynki dawno kladli na szczescie...

Marcin zapytam się i dam Ci znać bo chyba mam kogos takiego

Chciałbym podwiesić sufit w kształcie półkola, zna ktoś kogoś do polecenia?

Ja jak już pisałem wcześniej przełożyłem odbiór na koniec września i zobaczymy jak wtedy będzie. Dzisiaj na budowie była tylko jedna osoba i robiła coś przy balkonach :)

Po dzisiejszym odbiorze jakoś zmieniłem wizję na to wszystko. Okazało się, że nie jest tak źle, ważne by wpisać to co widać, bo ogólnie nie miałem się do czego bardziej doczepić. Dobra informacja, że prąd MB wziął na siebie do czasu wstawienia liczników. MM a które mieszkanie Ty właściwie masz?Podpisałem protokół z wpisem o późniejszym odbiorze hali i piwnicy, braku skrzynek na listy i porysowanej szybie. Reszta była ok.

mm
nie bylabym tak do konca przekonana ze wiekszosc podpisala odbiory chyba ze rozmawialiscie osobiscie z tymi osobami i wam mowili. Nie pamiętam kto tam z Was pisał cos o 12.09 ze ma byc do konca wszystko zrobione czyli maja całkowitych poprawek do tego dnia dokonac kurde powiem Wam ogólnie ze z jednej strony troche lipa ze tak sie rzeczy maja....tu nie dokonczone i tu eh... no z podwórkiem to było oczywiste ze po 6 budynku tam dopiero ogarną ale hala juz dawno powinna byc gotowa...eh

Anka co masz na myśli pisząc całkowity odbiór, przecież większość co miała odbiór 05.09 podpisała protokól

widze ze sajgon i ogólny bałagan ciekawe czy w poniedziałek ktos z was podpisze całkowity odbiór ale wątpie;/ my dopiero mamy w 3 budynku ale z tego co widze kazdy blok bedzie miał mega obsówe ciekawe czy dadza jakis zwrot za czekanie....

Iskiereczko nie jestem w stanie odpowiedziec Ci teraz na to pytanie, ale jak będe następnym razem w mieszkaniu to zrobię zdjęcie, ale moze ktos z osób, które juz odebrały moze ci przesle.

mm a konkretnie chodzi mi o to czy jest jakaś rura prowadzona na zewnątrz ściany w kierunku sufitu? bo na dole na pewno będą widoczne. wiem, że w poprzedniej inwestycji tak robili, ale nie mam pewności czy aby teraz coś się nie zmieniło.

mm, ja też mam piec w łazience, zresztą z tego co w Mat-Budzie mówili to każdy miał mieć zamontowany w tym samym miejscu w łazience przy szybie wentylacyjnym. myślałam zabudować go w szafce, tylko nie wiem czy rury od pieca są prowadzone wewnątrz ściany czy też są widoczne.

Iskiereczko to zalezy gdzie masz ten piec, my go mamy w łazience (gdze bardzo fajnie mozna go zabudować bo jest we wnęce - wystarczy zamontowac jakies drzwiczki albo roletę) ale w innych mieszkaniach moze byc w innym pomieszczeniu

robił ktoś może jakieś zdjęcie przy odbiorze? bardzo interesuje mnie jak wygląda piec URLICH, dokładnie jak zostało to podłączone, by wiedzieć jak mniej więcej można to zabudować. gdyby ktoś miał tego typu zdjęcie to może tu wrzuci albo na mojego e-maila g.katarzyna@op.pl

Mi powiedzieli że koszty prądu będa dzielone między mieszkanców ktorzy podpisali odbiory, ale skoro niektorym udało się wynegocjować że nie będa płacic to ja tym bardzie nie mam zamiaru płacić za nich.

aaa to miło, obawiałem się, że trzeba będzie samemu zakupować i podłączać, mm a Tobie też powiedzieli, że do czasu podłączenia liczników za prąd płaci MB?

Wszystkie gniazdka i włączniki są

Mam pytanie może głupie, ale się nie znam. Do tych co odebrali powiedzcie czy w gniazdkach są kontakty? Pytam bo wiem, że np w Królewskim deweloper dawał swoje.

Powiedzcie mi szczerze czy ten parking przed budynkiem nr 1 jest już oddany do użytku bo jak byłem w weekend to ten parking był tak wysoko żę tylko jeep by dał rade tam wjechać nie za bardzo rozumiem koncepcji tego parkingu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Rumia Centralna (8 odpowiedzi)

Rumia Centralna, zgodnie ze swoją nazwą, powstanie w centralnej części Rumi, blisko Urzędu...

Rumia bar mleczny - gdzie? (18 odpowiedzi)

Gdzie w Rumii mozna zjeść smaczny,niedrogi domowy obiad. Przeprowadziłem się do Rumii ale z pracy...

Osiedle Archipelag (9 odpowiedzi)

Osiedle Archipelag powstaje blisko granicy Rumi i Gdyni. Dzielnica dysponuje pełną infrastrukturą...