ile kosztuje henna z regulacja brwi?

Temat dostępny też na forum: Łostowice
jestem przyjezdna i zastanawiam się ile to kosztuje i gdzie w okolicach kowal , łostowic moge to zrobić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile kosztuje henna z regulacja brwi?

henna z regulacja brwi to wydatek ok.30zl.ja taki zabieg moge wykonac za 20zl.pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

w głowę się pukni durna krowo. 30 zł...phi hehehe ciekawe czy ktoś na henne do Ciebie przychodz?! profesjonalna kosmetyczka 2 dych za takie zabieg nie ściska....naciągara jednym słowem!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Pruszcz Gd.

Henna brwi z regulacją 15zł

Henna brwi +rzęs z regulacją 25zł

Henna rzęs + regulacja brwi 15zł

Z tego co pamiętam rozpiętości cenowe są spore, zależy od salonu. Ja czasami chodzę na Zaspę na ul.Pilotów- 20zł, henna rzęs i brwi + regulacja.

Info od żony - na wrzeszczu rozpiętości cenowe są bardzo duże, aczkolwiek salon kosm ALABASter na grunwaldzkiej koło kwiaciarni maciejki - robią bardzo fajną henne za ok 18 zł ;-)

u mnie henna brwi plus regulacja 15zł

komplet brwi plus rzesy plus regulacja 22zł

podaje stronkę z cennikiem wszystkiego

kosmetykaprofesjonalna.com.pl
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

najlepiej brwi ogolić na łyso :) Widok bezcenny :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Halewicz bezcenne są Twoje komentarze.

Uwielbiam je :) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

również pozdrawiam i nisko się kłaniam:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Można sobie sprawdzić na stronie i poczytać informacje o metodach pielęgnacji rzęs.

Żona zawsze kupuje produkty od Zawsze Piękna ul. Traugutta 12B 67-100 Nowa Sól tel. 801 003 153, i z koleżanką nawzajem sobie robią hennę.

Teraz to na pewno ceny mocno się zmieniły. Ogólnie sama sprawdzam, co mogę dla siebie jeszcze zrobić i mam takie https://sklep.lashbrow.pl/henna-do-brwi produkty na oku. Henna, dobrze nałożona, na pewno pomoże nam i będziemy wyglądać dobrze. Co wy na to?

Henna brwi z regulacją 25 zł, henna brwi i rzęs z regulacją brwi 30 zł

Teraz to lepiej samemu sobie i farbować i regulować brwi. Tutaj https://amazinglashes.com/pl/p/Rozjasniacz-do-brwi-Pasta-RefectoCil-Blonde-Brow/896 można się kompleksowo zaopatrzyć. Jest tam bowiem wiele ciekawych propozycji dopasowanych do konkretnych potrzeb. Między innymi znajdziecie tam rozjaśniacz do brwi oraz hennę, a także różne akcesoria.

Świetną hennę potrafią zrobić w tym gabinecie - Beauty Therapy na ul Góralskiej. W ogóle bardzo fajny gabinet z miła i profesjonalna obsługą. Dziewczyny znają sie na rzeczy są na bieżąco z trendami i nowościami. Korzystaj a z dobrych kosmetyków. Bardzo lubię tam chodzić i ceny mają przystępne.

Inne tematy z forum

Brak ochoty na zbliżenia - niskie libido? (87 odpowiedzi)

Zauważyłam sama po sobie, że kiedyś miewałam większe potrzeby na zbliżenia niż teraz. Mam dopiero...

Feromony damskie (36 odpowiedzi)

Dziewczyny czy psikałyscie się kiedyś zapachami dla kobiet z feromonami? Działają czy nie? Gdzieś...

Niskie libido u mojego mężczyzny (31 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...