ile kosztuje powiększenie obrączki?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
ech przez chorobę trochę przytyłam i nie moge nosic mojej obrączki, dlatego mam pytanie ile mniej wiecej kosztuje powiększenie o dwa rozmiary? teraz mam ręce jak Zagłoba, a zani schude to duzo czasu minie bo wciaz jestem na lekach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile kosztuje powiększenie obrączki?

ja płaciłam około 20zł - ale mam klasyczną obrączkę

moja jest dwukolorowa,mam nadzieję że duzo nie zapłacę, dzięki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

a wiem ze jak dasz swoje złoto do przetopienia które bedzie pozniej wykorzystane do powiekszenia to zaplacisz taniej pozdrawiam
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja mam złoto białe i żółte razem i niestety złotnik powiedział że może pęknąć ponieważ każde złoto ma inną wytrzymałość i nie chciałam ryzykować
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Goralka i co zrobilas? Bo mi obraczka niby pasuje,ale strasznie puchna mi dlonie i nie moge nosic zadnych pierscionkow, a tym samym obraczki. Myslalam,zeby dorobic do niej koleczko/zawieszke i nosic ja na lancuszku. Zastanawiam sie tylko, gdzie to zrobic. Myslicie,ze mozna zaryzykowac u pierwszego lepszego zlotnika? Nie zniszczy mi obraczki?

złotnik powiedział,że jak pęknie to naprawi ale będzie to kosztowało ok 150/200 zł więc noszę na drugiej ręce i czekam aż schudnę, byłam u złotnika w gdyni na świętojańskiej na przeciwko poloni

To bynajmniej gosc uczciwie postawil sprawe. Chyba za tydzien bede w okolicy to wejde do niego i zapytam w mojej sprawie.

ja muszę się przejechać do P. Suchowiera u którego robiliśmy obrączki... w ciąży mówił, że nie ma sensu powiększać o 2 rozmiary)to max dla mojej obrączki) ale teraz jak noszę ją, to odparza mi się skóra :P i taka wysypka robi :/ więc je nie noszę :P

zmiany rozmiaru mamy w cenie obrączek :]

Inne tematy z forum

kto poleci dobry podkład kryjący do twarzy? (39 odpowiedzi)

Szukam podkładu do cery mieszanej, który nie podkreśla porów i dobrze kryje (mam zaczerwienioną,...

Irmina Wróblewska-Jankowska dermatolog - zna ktoś? Jakie opinie? (14 odpowiedzi)

Irmina Wróblewska-Jankowska przyjmuje na Jelelniogórskiej. Był ktoß może na wizycie i może...

kolorowanki do druku (30 odpowiedzi)

czy znacie jakieś fajne strony z kolorowankami do wydruku ?