ile piją wasze 2,5 letnie dzieciaczki?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
napiszcie proszę ile piją wasze 2,5 letnie dzieciaczki w ciągu dnia,mój synek jakby mógł to wypiłby 8litrów,lekarka zaleciła podawanie wody i ograniczenie ale i to nie pomogło ponieważ dalej się domaga picia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile piją wasze 2,5 letnie dzieciaczki?

a robilas mu badanie na cukier? kiedy powiedzialam mojej lekarce o tym od razu zalecila zrobienie badania
ale okazalo sie ze wszytsko ok
mala ma 3 lata , pije duzo , ale tylko wode mineralna czasem jakies soki ale rzadko

Moj synek ma 2 latka i 2 mies. i pije tak na oko 2-3 bidony wody,bidon taki 300ml...raz w tygodniu podaje mu soki ale wtedy potrafi wypic litr soku od razu, no i juz nie chce jesc-wiadomo zasladza sie...

miał robione badania i wszystko jest ok.mija już miesiąc od kiedy dostaje małe ilości wody i dalej się upomina nic się nie zmieniło

Moja córka troche mlodsza, ale tez duzo pije - mniej wiecej tak 4 niekapki :) dziennie i w nocy jeden
Pije tylko wode (herbate na sniadanie), ostatnio smielismy z mezem, ze zbankrutowalibysmy na soczkach :)

Inne tematy z forum

przeprowadzka !!?? (37 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

DPD STREFA PACZKI - proszę o opinie (3 odpowiedzi)

Witajcie, na naszym osiedlu przy ul. Burzyńskiego na Zaspie od jakiegoś czasu jest punkt nadań i...

paznokcie hybrydowe (92 odpowiedzi)

hejka, czy któraś z Was ma może manicure hubrydowy?jeśli tak to napiszcie czy jestescie z tego...