ile soków na osobe?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Forumki! Ile miałyscie albo zamierzacie kupic sokow i innych napoi na wesele na 1 osobe??Wesele we wrzesniu-to juz upałow nie powinno byc;)

Mi sie wydaje ze 2 litry soku i do tego 1,5 litra jakies coli czy innego gazowanego napoju powinno wystaczyc? Co myslicie??
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: ile soków na osobe?

we wrześniu faktycznie moż ejuż nie byc upałów więc powinno wystarczyc, nie zapominaj jednak, że warto dokupic jeszcze wodę, a nie opierac się tylko na słodkich napojach.

no oczywiscie woda bedzie! wydaje mi sie ze 0.5 litra wody na osobe powinno wystarczyc??

no wiesz to zależy od gości, ja np. soków i tym bardziej żadnych napoi gazowanych nie pijam (no chyb aże sok do drinka) więc dl amnie 0,5 litra wody to jest na jeden łyk i jak nam raz postawili na sylwestra 0,5 wody na osobę to myślałam że sobie robią jaja i musiałam co chwila chodzic do baru i kupowac, więc dl amnie to by musiała byc przynajmniej jedna butelka 1,5l, al eto zalezy od twoich gości, woda nie jest drogfa więc radzę kupic jednak więcej

To zalezy czy to ma być tylko na wesele czy ez na poprawiny bo to róznica. Myślę że powinno wystarczyć, a jak nie toprzeciez markety i sklepy nocne są otwarte wię najwyżej ktoś podjedzie i dowiezie parę zgrzewek, bo jak za dużo kupicie i dużo szostanie, to przecie zdo śiwąt Bożego Narodzenia trzeba byoby to wszystko pić.........

Dori! ja wysłalam Ci wiadomosc na Gg-niestety niedostepna jestes- to moze tu sie spytam czy jak ja Ci dam tekst zaproszenia po szwedzku to bedziesz stanie mi zrobic takie jedno zaproszenie po szwedzku??

jestem cały czas - nie mam od ciebie waidomości :-(
Więc może cos nie tak z nr gg ????? Mój to 2302307

dziewczyny soki juz zamowilam-2 litry na osobe.
Teraz zostaly jeszcze napoje gzaowane-cola fanta itp- zupelanie nie wiem ile tego kupic ?? pomozcie!!!!!

habibi, moim skromnym zdaniem 2 l sokow/os wystarcza, nie musiasz juz kupowac gazowanych, bo ludzie na weselach zazwyczaj ich nie pija.
ale jesli chcesz byc pewna, ze nie zabraknie to 1/2 l/os powinno wystarczyc :o)

wiem ze coli troszke tez musze zamowic bo sa u mnie tacy co drinki z cola tylko pija:)-bleee:)

jak chcesz to kup te gazowane, ale zalecam mała ilośc bo faktycznie gazowane nie idą tak dobrze, radzę jednak zastanowic się bardziej nad wodą niż cola

chyba kupie wode i cole bo z tej Fanty zrezygnuje.

ja też bym zrezygnowała z fanty, ale tylko dlatego że nie pijam w ogóle gazowanych, za wyjątkiem Pepsi, a takich Fant to nie cierpię bo one są strasznie słodkie, al ecoli mozesz trochę kupic, chociażby dla dzieci

To ile gazowanych na osobe kupic /z poprawinami/. Bo sokó to mamy 2l/na osobe. A gazowanych to nie wiem ile kupic.......

halo halo....... czy ktos moze sie wypowiedziec? Dziewczyny, chlopaki, jest tu kto????