ile zarabia się na poczcie??

Dostałam ofertę pracy na poczcie i tak się zastanawiam ile mozna tam zarobić? Czy będzie mi się opłacało dać dziecko do żłobka prywatnego?? Zaprosili mnie na rozmowę na Długą, więc dochodzi też praca na nocki i w święta. Orientujecie się może jak to wygląda??
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: RE ile zarabia się na poczcie??

... tak a propos zarobków... pomyślcie jeżeli średnia krajowa w tej chwili wynosi grubo ponad 3 tyś, czy znacie kogoś kto pracując jako szeregowy pracownik otrzymuje takie wynagrodzenie (?) W poczcie jest podobnie i niestety na nic nie ma pieniędzy na podwyżki również.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Godziny są różne, przykładowo 6-14, 13-21, 8-16, 10-18 wszystko zależne jest od potrzeb danego urzędu. Często się zdarza praca popołudniami lub środek co jest wykańczające fizycznie i rozbija życie rodzinne. Za nadgodziny nie płacą i nie będą płacić, jednak można liczyć na wolne:) Proszę uważajcie poczta zatrudnia na umowy śmieciowe-moja koleżanka była zatrudniona na 1/2 et przez parę lat, a faktycznie pracowała po 8 godzin i więcej. Zwolnili ją niespodziewanie i nawet zasiłku nie mogła otrzymać, bo przy takim etacie nie przysługuje mino faktycznej pracy na cały. Mnożą się umowy na zastępstwo, które są największym śmieciem, nie znam osoby, która z takiej umowy przeszła na konkretny etat. PP jako pracodawca powoli dobija do mitycznej już "Biedronki". Pozdrawiam
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

cały dzień,bo to praca zmianowa, czyli w zależności od grafiku i okienka od 7-21.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jakie godziny pracy jako ten asystent pocztowy?

w poczcie zarobków nie negocjuje się :)
Przewiduję, że na stanowisko w Kasie ZZ pensja 1500 brutto na cały etat. Poczta uważa, że pracownicy "leżą na ulicy" jak śmieci, wystarczy podnieść któregokolwiek, dać minimalną pensję i jest OK.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zarobki się negocjuje.Dlatego warto wiedzieć ile można zażądać by nie przeholować.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Żaden urząd w naszym kraju nie podaje zarobków w ofertach pracy.Patrz:www. zus.pl, http://www.publiczni.pl UM, itp.

Wysyłasz aplikację bez wiedzy o zarobkach-bez sensu pewnie 1000n

Wysłałam aplikację na stanowisko ds.obsługi kasy zbiorczo-zasilającej.Czy ktoś wie jakie są zarobki na tym stanowisku?

najpierw wzywaja cie na Targ Rakowy,tam rozmowa ok .3 min.przegladniecie twoich dokumentow,pytania o doswiadczenie pracy z ludzmi itd. i mowia ze odezwa sie w tym samym dniu,tzn ze sie nie odezwa - bo jak cie chca to od razu jedziesz na rozmowe do danego naczelnika poczty

rozmowa? zapewne spytają jakie znasz uslugi pocztowe. Ale nie pakuj sie w to bagno....ja sie wpakowąłam i ciezko odejsc wiesz

Re: ile zarabia się na poczcie??

racja, ja pracowalam w dziale oddawczym-wpisywalam listy i mimo ze pracowalam dluzej od corki listonosza to ona dostala umowe o prace ja z koncem roku zostalam zwolniona bo jedyne na co zasluzylam to umowa zlecenie (nie mam na poczcie nikogo ani mamy ani taty)a to ze wczesniej zapiepszalam 7-8 h dziennie i bylam sama na popoludnie sie nieliczylo

no to gratuluje... szczególnie składek na związki:) a nie lepiej jest po prostu zmienić pracę?

Jak wyglada rozmowa rekrutacyjna na poczccie na stanowisko asystent ds. obsługi klienta

ogólnie pewnie dlatego, że ludzie nie chcą pracować za najniższą krajową, oficjalnie na nie pełen etat, w praktyce ponad cały :]
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

całe guano
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiesz co .... z Twoją znajomością j. polskiego ... 1000 zł to i tak o wiele za dużo.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 2

uppppppp

Jestem pocztowcem po 5 latach pracy mam 1500 na rękę.Umowa na zstępstwo jest o tyle niebezpieczna że ten kogo zastępójesz może wrucić.Poza tym na poczta organizuje redukcje pracowników.No ale zawsze warto spróbować.Życzę powodzenia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znowu pojawilo sie ogloszenia na Al.Grunwaldzka? czy ktos tam byl na rozmowie? czemu tam tak czesto sie zmienia obsada

Inne tematy z forum

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Wakacje z dziećmi (116 odpowiedzi)

nie mamy pomysłu na tegoroczne wakacje z dziećmi 5,5 lat i 3 lata byliśmy w zakopanym i...

Zostałam okradziona przez kuriera-co robić (89 odpowiedzi)

Dziś przyszedł kurier dpd z paczką za pobraniem 177 zł. Miałam 200 zł,on nie miał wydać....