ile zarabia się na poczcie??

Dostałam ofertę pracy na poczcie i tak się zastanawiam ile mozna tam zarobić? Czy będzie mi się opłacało dać dziecko do żłobka prywatnego?? Zaprosili mnie na rozmowę na Długą, więc dochodzi też praca na nocki i w święta. Orientujecie się może jak to wygląda??
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 6

Re: ile zarabia się na poczcie??

A ja mam pytanie do listonoszy. Jak to jest ze zwrotami podatkow czy rentami i emeryturami, ktore przynosi sie do domu?
Moj zawsze sobie zabieral koncowke (ok. 5pln). Nigdy nie dal calosci do reki. Zawsze potracal zanim wyplacil.
Czy to wszedzie tak sie dzieje czy tylko u mnie?:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

??? podbijam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

2 tys plus premia?

Mój mąż pracuje jako listonosz i zarabia najniższą krajową...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Hej,co by sie stalo gdybym zaszla w ciaze bedac na umowie na zastepstwo?co z ubezpieczeniem,urlopem macierzynskim itd?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

ZAPOMNIJ O ROZMOWIE TO TYLKO FIKCJA ;I TAK PRACE DOSTANIE ZNAJOMEK.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Moja znajoma zarabia 1600 na rękę z premią. pracuje na poczcie na Przymorzu:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

ja pracuje na poczcie juz 5 lat i dziwi mnie ta stawka najnizszej krajowej! nigdy zarobki nie byly az tak male! 2000 zl brutto plus premia co miesiac, srednio 12-15 %. w okresie swiatecznym duzo wieksza.... faktycznie fundusz socjalny jest dobry, sa dofinansowania do wczasow, bilety do kina, premia roczna (trzynastka)! stazowe po 3 latach juz sie nalicza.... takze ja uwazam ze nie jest zle!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Wk mnie ze przy okienku mozna zarobic 1200 zl...pracy wpizdu,kademu sie spieszy ,kazdy steka stajac w kolejce z paroma rachunkami i tysiacem pytan i mysli ze babki tam pracujace nic nie robia i zarabiaja 3 tys....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

miesiąc temu mój Mąż był w sprawie pracy jako listonosz...

zarobki - żenada przez wielkie Ż ;)

bo co to jest 1600-1800 zł BRUTTO (w tym premia 15%)?

niższa stawka była na poczcie na Zaspie, wyższa w Jasieniu
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja byłam w Gdańsku na rozmowie (praca przy okienku).
Na cały etat oferują najniższą krajową - 1380 brutto + premia - na rękę wychodzi nie więcej niż 1100-1200 zł. Od razu zaznaczają, że nie ma szans na podwyżkę przed upływem 3 lat... Samo zatrudnienie zależy od naczelnika poczty.

Ps. Inaczej zarabiają pracownicy, którzy pracują kilka lat, bo byli zatrudniani na innych warunkach. Teraz oferta jest taka jak napisałam....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

ile mozna zarobic przy okienku na caly etat na poczatek w Gdańsku?

Tesciowa pracowała całe życie w Poczcie Polskiej zdrowie tam zmarnowała i nerwów sie najadła.Co chwila ciecia pensji,etatow i ciagle nowe obowiazki jak np zakladanie kont czy lokat oszczednosciowych na siłe-jak nie wyrobisz planu to wypad...
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

stary wątek, ciekawe czy paulina poszła pracować na pocztę ;)

koleżanka pracowała kilka m-cy na poczcie i powiedziała mi dokladnie to co napisała bea-bydgoszcz i jeszcze trochę więcej ;)
I powiem Wam, że po tym co mi ta koleżanka opowiadała dziwię się jak widzę uśmiechniętą panią na poczcie i wtedy bardzo ładnie dziękuję ;)
(p.s. nie należę do niemiłych klientów, którzy się czepiają)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

To był paczkasz a to inna kwestia nawet połowy tego nie zarobi.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Na początku na rękę nie dostaniesz więcej niż 1200 - chyba, że startujesz na posadę na dyrektora :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ale zawsze to jakieś doświadczenie....chyba i tak się skusze...

... pisałam jak to wygląda w poczcie. Przykro mi ale już żegnałam tyle fantastycznie pracujących osób, że moje spojrzenie na ten temat jest okrutnie realistyczne.

Oj, nie zawsze tak bywa. Pójdziesz na rozmowę i dowiesz się wszystkiego. Koleżanka pracowała w US w zastępstwie(dziewczyna była na wychowawczym) jak wróciła do pracy to moja koleżanka sprawdziła się i przełożony zaproponował Jej nowy etat.

To mnie teraz załamałaś :(

Inne tematy z forum

Dobry ortodonta (28 odpowiedzi)

dla osoby dorosłej, wada zgryzu, znacie kogoś?

Przeprowadzka- jaka firma? (41 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...