filmowanie

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
szukam dobrego kamerzysty,ale nie drogiego-jaka cena jest dobra?ile wy placiliscie?prosze o jakies namiary.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: filmowanie

Myśmy mieli super kamerzystę z Gdyni, który brał 800zł za filmowanie: dom, kościół, wesele do 1.00 i plener. Dodatkowo płaciliśmy 200zł za dvd, ale naprawdę było warto. Uważam, że to niezbyt wygórowana cena za dobrą robotę.

znam super kamerzystę ! widziałam sporo filmow nakręconych i zmontowanych przez niego! SUPER! widofilmowanie "Groszek" śmiało polecam!

Temat był wałkowany już nie raz. Cena za filmowanie to jakieś 1250 - 1500 za wszystko z płytkami DVD. Oczywiście znajdziesz taniej, ale zazwyczaj mają koszty ukryte więc może wyjść drożej.

Wideofilmowanie "Groszek "nie ma żadnych ukrytych kosztow.Cena super jak za montaz tak profesjonalny:randka,błogosławieństwo,kościoł,wesele.Do tego płytki DVD.Można zobaczyć wesele nakręcone i zmontowane przez niego,poprostu SUPER!Jeśli jest ktoś zainteresowany podam numer tel. ;)

Mozesz przeslac mi namiary na maila? Ja wlasnie szukam kamerzysty na 3 wrzesnia, wiec przysylac do mnie wszystkie oferty na maila:)

Dodam jeszcze,że ja się właśnie na "Groszka" zdecydowalam! Jestem pewna że nie będę żalować!

Ja płaciłam 1000zł fotki i fimowanie.
jestem zadowolona, Pan zrobił nam niespodziankę (ponieważ jak stwierdził - byliśmy bardzo mili:)) i dostaliśmy zdjęcia w większym formacie niż zapłaciliśmy, fotki i płytkę odebraliśmy 2 dni po ślubie:))

Klodinka mozesz mi przyslac namiary na maila?

Afrodytko, popołudniu Ci prześlę, małżonek ma przy sobie namiary:)))

Klodinko od ciebie również chciałabym otrzymać jakis kontakt. Szukam kamerzysty i/lub fotografa (jeszcze sie nie zdecydowaliśmy) na 25 grudnia. Jesli będziesz tak miła to podeślij tez próbkę :)

W dwa dni to można chałę odwalić a nie film dobrze zmontować.

Klodinko świeża mężatko poproszę również o namiary i o jakąś próbkę ( najlepiej z Twojego wesela)

Monika1 czy moge cie poprosić o namiary ?

czy mogę prosić o namiary?
:-)
Pozdrawiam

Tak tak, a świstak siedzi i zawija je w te sreberka .......

ciekawe jakim cudem facet zrobił film i fotki jednocześnie - a może to jeden z tych bo mają aparat przykręcony do kamery? - no cóż jeżeli tak to szczerze współczuję. Fizyczną niemożliwością jest nakręcenie filmu szczególnie na przysiędze i jeszcze jednoczesne zrobienie zdjęć - chyba że nie interesuje Was ułożenie kadru to jak najbardziej.
Teraz pewnie usłyszę litanie że jak ktoś nie ma sprzetu to nie zrobi - cóż nie jest to prawdą ludzie mają sprzęt i żadna szanująca się firma nie zagwarantuje że jeden człowiek zrobi dwie rzeczy jednocześnie.

nikt nie powiedział że robił to jeden człowiek:)))

proszę o namiary
:-)
Pozdrawiam

Zwalniam termin 04 czerwca u bardzo dobrego kamerzysty, jest ktoś zainteresowany????

wysłałam namiary, dajcie znać jakby nie doszło

Nie stać Cię na niego czy fatalnie kręci ??? :-)

zamknij się idol :/

Inne tematy z forum

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...