implantologia

Czy może ktoś polecić dobrego implantologa w trójmieście, profesjonaliste?
Z góry dziękuje za odpowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: implantologia

DR Marcin Niekra jest chirurgiem szczekowym i wstawia implanty-zna sie na rzeczy , chodze do niego. Przyjmuje czwartek i piatek w Company House we Wrzeszczu . tel: 583453521
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

wiem,że implantami zajmują się tez na Oruni Górnej u dr Marcinkowskiego z ul.Fiedorfa, chodzę tam do stomatologa:)

Mnie implant wstawili w kryspin dencie w Gdańsku. Mają fajną i profesjonalną obsługe więc będziesz miała pewność że zrobią to dobrze. Ja jestem bardzo zadowolony ze swojego implantu.

Henio a kiedy wstawiałeś implant w kryspin i ile kosztuje u nich taki zabieg wraz z odbudową protetyczna ?Leczę się u nich i zastanawiam się czy tez u nich zrobić zęba

ja tez wstawialam implantaty u kryspin i jestem bardzo zadowolana ,profesjponalna i fachowa obsluga. Polecam

ivet wiec ile kosztuje wstawienie implantu .. chodzi mi o całość...oraz czy miałaś przypadek ze trzeba było coś tam podsypać kość i kwota urosła?

re: implantologia

reklama reklama reklama

Re: re: implantologia

pewnie reklama .. zgadza się.. na każdym forum ta sama śpiewka "fachowa obsługa", "Miła i fachowa obsługa" "profesjonaliści"bla bla już nie mówiąc o cenach.. taniej w Warszawie jest nawet.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Kto ma problem z sasiadami??? (294 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Stres powoli mnie wykańcza... (5 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...

Tabletki powiększające piersi (16 odpowiedzi)

Jak to jest dziewczyny z tymi tabletkami. Działają czy nie działają? Bo tak sobie patrzę na...