Hejka :)
Czy ktoś bawił się przy zespole WENTK na weselu??? Co o nich myślicie??? Będe wdzięczna za każdą informacje :)
pozdrowionka
o rety jeszcze tylko 3 miesiące!!!
00
Re: info ooo....
~warbuziak
(21 lat temu)
ojjj :( nikt :( a to mi smutno :(
00
pippi23
(21 lat temu)
hej warbuziak!!!!
u mnie bedzie gral zespol wentk
ja jestem bardzo zadowolona zwlaszcza ze nie latwo jest znalezc orkiestre
z saksofonem a to przeciez najpiekniejszy instrument jesli chodzi o wesele
chlopaki graja naprawde fajowo
tez ich zaklepalas?????
00
warbuziak
(21 lat temu)
o jak super, że odpisałaś :) dziękuję :)
Chyba najpoważniej myślimy właśnie o nich!!! Grają całkiem i są konkurencyjni jeśli chodzi o cenę :)
A byłaś na jakimś weselu z ich udziałem??? Kiedy macie wesele???
Bardzo prosze napisz coś więcej!!!!!
00
pippi23
(21 lat temu)
25 czerwca
powiem ci ze dlugo jezdzilismy za orkiestra. jezdzilismy po trojmiescie. nawet bylismy w czersku bo nie moglismy znalezc dobrych grajkow. przesluchalismy mnostwo plyt i obejrzelismy sporo filmow z wesel przy ktorych chcialo nam sie spac!!!!!! takie sa dzisiejsze orkiestry ze normalnie zamulaja, nawet szybkie kawalki graja bardzo powolnie.najchetniej to by uspali nam gosci na weselu, skasowali ile trzeba i pojechali do domu. a my chcielismy zeby goscie wrecz nie mogli usiedziec na krzeslach jak uslysza orkiestre. w koncu mojemu tacie sie przypomnialo ze nasi sasiedzi mieli zarabista kapelke. no i jak dostalismy ich film do obejrzenia od razu zachcialo nam sie zabawy.....
juz nie moge sie doczekac
nie wiem czego ty oczekujesz ale to jest typowa orkiestra na biesiade.
graja duzo szybkich kawalkow. no i ten saksofon............
a kiedy robicie wesele warbuziaczku??????
00
warbuziak
(21 lat temu)
Dzięki za informacje :)
Nam podobał się jeszcze jeden zespolik z Gdyni (grają w Róży Wiatrów), ale w końcu podjeliśmy decyzje i dziś jedziemy podpisać z nimi umowę :) przy okazji będą kamerowali nasz ślub :) a będzie to 7 maja :) więc zdam Ci relacje po weselu :)
pozdrowionka
00
~aja
(21 lat temu)
pippi23 próbowałam wysłać do Ciebie e-mail ale coś nie działa! Dobry podałas?
00
pippi23
(21 lat temu)
warbuziak mowisz ze jedziecie podpisac umowe z zespolem wentk??
dziwi mnie ze maja jeszcze wolne terminy??!!!
czy tez kazali ci wziac orkiestre razem z kamera???? u mnie tak bylo i to mnie troche zirytowalo, ze narzucili mi swoje kamerowanie... ale w koncu nie najwazniejsza jest kamera tylko orkiestra wiec i tak sie bardzo ciesze.
czy ogladalas moze wesele z ich myzyka???
00
pippi23
(21 lat temu)
hej aja
sproboj jeszcze raz
00
warbuziak
(21 lat temu)
my się pobieramy w maju :) jest mało popularny miesiąc na śluby :) właściwie każdy zespół do którego dzwoniliśmy miał jeszcze wolne terminy :) nam nic nie narzucali, na początku chcieliśmy tylko do kamerowania i wtedy powiedzieli, że właściwie to oni to tak razem, ale się zgodzili :) A potem podpisaliśmy jeszcze umowę o kamerowanie :)
a Wy już po podpisaniu umowy??
00
pippi23
(21 lat temu)
my juz po podpisaniu
moze was nie namawiali na caly serwis ze wzgledu ze w maju jest mniejsze zainteresowanie
mimo wszystko jestesmy zadowoleni bo kameruja tez ladnie 9pewnie sama widzialas) a tak naprawde to przekonamy sie po weselu ;-)
00
pippi23
(21 lat temu)
z orkiestra to nie ma zartow jak nie bedzie dobrej muzyczki to imprezka jest do bani. orkiestra jest praktycznie najwazniejsza jesli chodzi o zabawe. jesli beda smucic to goscie zasna przy stole po kilku kieliszkach ;o) a parkiet bedzie pusty. bylam na takim weselu, kiedys , gdzie panowie z orkiestry popijali sobie (zupelnie jakby byli goscmi) i w pewnym momencie pan spiewajac do mikrofonu puscil ''pawia'' na sale, centralnie przed siebie, pod nogi tanczacym obok gosciom. dobrze ze goscie mieli juz troche wypite bo mlody normalnie chcial go powiesic
00
~kajetano
(21 lat temu)
prosze o namiary zspolu. Pozdr.
00
pippi23
(21 lat temu)
kochani namiarow na razie nie mam przy sobie,bo zostawilam umowe na nowym mieszkanku .w weekend tam bede wiec przesle je wam od razu
00
pippi23
(21 lat temu)
do wszystkich zainteresowanych ktorzy zasypuja mnie zapytaniami o namiary zespolu wentk
tel 303 30 01
ul.drwęcka 7 gdansk - chelm
pozdrawiam