informacja dla manifestantów

"10.IV WSZYSCY DO WARSZAWY NIE BĄDŹCIE OBOJĘTNI
już wiadomo że manifestacja będzie potężna na skalę dotąd nie spotykaną .
Cała Polska organizuje się w proteście .Z samej wielkopolski wyjedzie 60 autobusów .
Każda osoba może wyjechać na manifestacje autobusem
bądź specjalnym pociągiem z dowolnego rejonu Polski.
Na terenie Polski jest ponad 100 klubów Gazety Polskiej które organizują transport,
wystarczy się skontaktować z najbliższym klubem i zarezerwować sobie miejsce.
Tu macie link do listy klubów wystarczy kliknąć na miasto
które jest najbliżej nas by uzyskać dane do kontaktu.
http://www.klubygp.pl/kluby.php
Można poczytać na temat tej manifestacji o sposobie organizacji ,
kto zdeklarował brać udział
http://80sec.info/infos/254044...
Post należy solidarnie rozpowszechniać , szczególnie na reżimowych forach,
aby ludzie mieli pełną informacje
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

Re: informacja dla manifestantów

Po co to? A już wiem, ciemny lud do kupi...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 19

To jest Globalizator dla tych, którym będzie to potrzebne. Niby proste, lecz nierozumiejącym chętnie wyjaśniam. Trochę fe, że nazywasz Polaków ciemnym ludem - ponieważ (jeśli to rozumiesz) - to jest adresowane to do Nich. Osobiście uważam, że Polacy rozumieją coraz więcej mimo kłód rzucanych pod nogi. Może trochę ciemniejsi są stawiający takie pytania - jak twoje ? Z powodu rosnącej świadomości społecznej odbywają się już liczniejsze manifestacje. Jak sam zrozumiesz więcej - to dołączysz do manifestacji również lub jeśli coś przestanie ci przesłaniać realny obraz naszego oszukanego kraju. P.S. Nie obrażaj Polaków.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 3

To dotyczy małej części Polaków. Na szczęście.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

@niewolnik kasy:
Twoja polemika z 'Globalizatorem', na etacie piewcy Rudego i jego bandy, jest zupełnie pozbawiona celu.
To typowe 'rzucanie pereł przed wieprze'.
Tylko skończony kretyn (lub ktoś, kto bierze za to pensję) może z przekonaniem pisać, że wszystko w naszym kraju jest cacy, a narastający sprzeciw społeczny to efekt manipulacji chętnych do koryta - a bedących obecnie poza nim.
Można sie spierać, czy wizja Jarkacza to jedyna iskierka nadziei - czy może nadzieję taką należy pokładać w biłgorajskim filozofie od tanich win, wraz z jego "trzódką dziwnie osobliwą".
A może są jeszcze inne rozwiązania, sensowniejsze niż powyższe.
Ale nie zmienia to faktu, że płynąc wprost na skały - nalezy wykonać jakiś ruch w którąś stronę. Bierne czekanie w nadziei, że skoro kapitan mówi, że te skały to tylko wymysł zawistników - to tak własnie jest, z pewnością nie pomoże.
.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nadciągnęły posiłki ^^
Nie pisałem, że wszystko w naszym kraju jest super, a te swoje pozostałe paranoje schowaj w kieszeń. Jestem jak najbardziej otwarty na analizę poczynań Rządu, proponowane strukturalne zmiany, wytknięcie błędów i proponowanie lepszych rozwiązań bazując na konkretach, a nie głupich hasełkach PiSowskich propagandzistów.

Mniej agresji paranoicy, mniej agresyji.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 14

Ja mam Sadyl tego gościa wyczute od początku. Wyczuwam ich na 15 kilometrów. To co teraz Globalizator wypisuje przewidziałem na samym początku swej odpowiedzi. Napisałem by upewnić się co do jego reakcji. Szkoda mi czasu by rozpisać szczegóły absurdów aplikowanych przez Globalizatora. Skoro idzie w zaparte z retoryką krnąbrnego przygłupa z podstawówki - to nie ma istotnie do kogo pary puszczać. Chyba masz Sadyl rację, że najprawdopodobniej bierze za to kasę od kolesi robiących już w portki i czekających na oczywisty bieg zdarzeń. P.S. Niedługo może zabraknąć latarni ulicznych !
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

"Można sie spierać, czy wizja Jarkacza to jedyna iskierka nadziei - czy może nadzieję taką należy pokładać w biłgorajskim filozofie od tanich win, wraz z jego "trzódką dziwnie osobliwą"."

W powyższych propozycjach ja nie dostrzegam żadnej iskierki nadziei. Niestety obecną sytuację polityczną można porównać do greckiej tragedii. Każdy możliwy wybór jest zły. Czy w związku z tym należy wybierać mniejsze zło?

"A może są jeszcze inne rozwiązania, sensowniejsze niż powyższe."

Może są tyle że ja żadnego nie widzę. Może więc coś zaproponuj.

"Ale nie zmienia to faktu, że płynąc wprost na skały - nalezy wykonać jakiś ruch w którąś stronę. Bierne czekanie w nadziei, że skoro kapitan mówi, że te skały to tylko wymysł zawistników - to tak własnie jest, z pewnością nie pomoże."

Twoja analogia świetnie opisuje obecną sytuację. Tylko co wtedy jeżeli nowy kapitan nie dość że zmieni kurs w złą stronę to jeszcze ostrzela sojusznicze lub neutralne okręty?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 11

Cross znowu ludowe mundrośći snuje. Jak mawiają Angole smak budyniu oznajemy poprzez jedzenie. Podobnie uznawania z góry co jest mniejszym a co większym zlem jest paranoją. Zło już wypróbowaliśmy i wiemy kto za tym stoi, a stoi system postkomunistyczny czyli uklad(proszę sobie obejrzeć film, "Uklad zamknięty" - niektorzy, co go obejrzeli, twierdzą nagle, że doznali objawienia, choć analizy na ten temat są obecne od lat. Najwidoczniej trudno ludziom coś zrozumieć bez obrazków).

Więc wybór jest prosty - należy wybrać siłę antyukładową. I nie będzie to mniejsze zło.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 2

buhahaha czekam na dalsze spostrzeżenia i analizy dotyczące mojej osoby. Czytasz to ze szklanej kuli na kurzej nóżce czy to prawda objawiona z ewangelii smoleńskiej według św Jarka i Papcio Rydzyka?!

Każdemu kto nie podziela wizji Prezesa przypinacie łatki etatowych propagandzistów, sami dając wklejki i wytyczne z centrali.
Buhahahahha
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

@ Globalizator

Spóźnił się pan ze swoją optyką polityczną parę lat. W tej chwili nie wystarczą szamańskie próby zaklinania rzeczywistości przy pomocy wysłużonych zaklęć w rodzaju:

"prezes", "Jarek" "ewangelia smoleńska", "Papcio Rydzyk".

Nikt tego przeterminowanego towaru nie kupi. Ludzie nie poddają się już tak łatwo kampaniom marketingowym nastawionym na pobudzanie negatywnych emocji, zaczyna się powrót do racjonalnej analizy, wymuszony kryzysem.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

"Zło już wypróbowaliśmy i wiemy kto za tym stoi..."

To prawda. Wypróbowaliśmy zło m.in latach 2005 - 2007. Ale fanatyzm nie pozwala Ci tego dostrzec.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 11

> zaczyna się powrót do racjonalnej analizy, wymuszony kryzysem

Ludzie postępują rozsądnie dopiero wówczas, gdy inne możliwości zawiodą

Tak to niestety jest, nie da się ukryć.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Coś ci się pomyliło. Znowu. Ja nic nie sprzedaję. Buhehe :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

"Buhehe"
W jakim to języku, swahili ?

To na pewno tajny język lemingów. Będzie trzeba powołać komisje śledczą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 12

oj globalizator, globalizator tyś głupi ot, tak po prostu!

Globalizator stara się jak może i usiłuje zastąpić Halewicza.

Unikasz merytorycznej dyskusji, mogę założyć temat gdzie będziemy oceniać rzetelnie osiągnięcia, sukcesy i porażki Tuska, ale tam propagandowe hasełka gazetopolskich nie spełnią swojej roli.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 10

Jeżeli nie ma dyskusji, a takowej nie ma, bo na temat jednoznacznych faktów się nie dyskutuje, tak mówi szkoła angielska, to tym bardziej nieadekwatne jest określenie "merytoryczna".

(...)ale tam propagandowe hasełka gazetopolskich nie spełnią swojej roli.

Globalizator? ty chcesz prowadzić dyskusję na temat sukcesów Tłuska? chłopie- ty zmysły postradałeś-wiesz na jednym wydechu zlicze ci same porażki koalicji PO-PSL, o jakich sukcesach chcesz dyskutować-Boże , słyszysz a nie grzmisz! chociaż tobie ad hoc po łbie sie należy.

a prosze pana, czy w dyskusji można używac opinii z wybiórczomichnikowskich i lisowskich, skoro gazetopolskich nie?
oj jednak, ty głupis, głupiś....
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

> Globalizator stara się jak może i usiłuje zastąpić Halewicza.

Przez myśl mi nigdy nie przyszło, że będę tęsknił za H. - ale patrząc na jego, obecnego tu, naśladowcę, gdzieś w duszy zakwiliło :]
Czego by o truposzczyku Halu nie pisać - był człekiem inteligentnym.
Po klasie naśladowców zaś sądząc - 'Wadza' ma poważne problemy z zapełnieniem wakatu po nim. Albo chętnych nie ma - albo za mało płacą ;)

Moze być też tak, że G. nie pisze za pieniądze - tylko jest po prostu beznadziejnie głupi.. No cóż.. i tak bywa..
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Miał być 20 marzec...nie wyszło.
Miał być 26 marzec...nie wyszło.

Spływaj zatem trollu
(zaraz jakiś glupek wyrzyga mi złą pisownie miesięcy)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Fajnopolacy pochowali głowy w piasek (18 odpowiedzi)

Demokracja poszła się czochrać i co wy na to ? Maska spadła z Uśmiechniętj Polski ? I został...

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...