instrukcja do tako jumper x

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
trywialny problem, ale potrzebuję pomocy.
Dziś przysłali mi ten właśnie wzek ale nie możemy z mężem otworzyć stelaża...
Jest złożony bez kółek i... tak jakby się zaciął...
W instukcji jest napisane, żeby w pozycji leżącej energicznie szarpnąć za rączkę, ale mamy wrażenie, że coś się połamie... Czy ktoś ma ten wózek i mógłby doradzić jak go otworzyć? Czy rzeczywiście trzeba zrobić to siłowo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: instrukcja do tako jumper x

hymm, mam ten wozek, co prawda pierwszy raz składał go mój mąż, ale teraz, jak stelaż stoi złożony, (rączka jest pomiędzy tylnymi kołami, przy hamulcu) to łapie za rączke, a noge przy tym kłade przy hamulcu na części metalowej i wtedy ciągne w góre za rączke jednocześnie pchając nogą w dół. Mam nadzieje, że opis jest zrozumiały i obrazowy :P
Nie mam z tym najmniejszego problemu, mysle, że jakbym sie postarała to i jedną ręką bym stelaż rozłożyła, ale nie wiem, czy sie nie wyrobił, bo na początku majstrował przy nim mąż :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: instrukcja do tako jumper x

juz odkryłam, że tam jest jakaś dodatkowa blokada na złożonym stelażu o której w ogóle nie ma mowy w instrukcji (nie widze jej tez na żadnych zdjęciach w necie)...
Ale się musieliśmy nakombinować :)
A reszta właśnie tak jak piszesz
tak czy inaczej dziękuję za odzew :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

anoreksja (23 odpowiedzi)

Mamy w rodzinie taki problem. Moja kuzynka przez drastyczne odchudzanie zachorowała. Nie...

Gdzie ubieracie swoje dzieci (36 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam sie gdzie mogłabym nakupowac swojej córce troche rzeczy, chodzę szukam i...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (65 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??