internet

Tak dziadowskiego dostawcy jeszcze nie mialem.
Olewają klienta na każdym kroku, przerwy w dostawie internetu kilka razy w tygodniu.
Brak kontaktu z po godz 17 !!!!!
Ostatnia przerwa w dostawie internetu od piątku do niedzieli (weekend noworoczny)

NIE POLECAM NIKOMU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: internet

Potwierdzam, firma NTGD to jakaś kpina. Dostarczane łącze ładnie wygląda na umowie, to wszystko. Ciągłe awarie i przerwy w dostawie internetu.

Co do biuro obsługi klienta - szkoda czasu na rozmowę z tymi Paniami, zgłaszanie awarii nic nie daje, na kontakt czeka się wiele dni. Panowie z serwisu mają powyłączane komórki :) Ciekaw jestem jak firma przekazuje im informacje o awariach :)

Jeżeli masz alternatywę to nawet się nie zastanawiaj. NTGD to najgorszy dostawca internetu z jakiego usług korzystałem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Potwierdzam powyższe opinie. Od początku tego roku zaczęła się jakaś plaga. Na palcach jednej ręki policzę doby, w których internet działał bez zarzutów ! Rozumiem, że zdarzają się awarie, ale ta noworoczna - 1,5 dnia brak dostępu do internetu !!!

Ja nie narzekam... kontakt ze starym serwisantem p. Tomkiem mam więc nie jest źle... ba działa to znacznie szybciej.
Jak usterkę zgłaszałam w netii na reakcje czekałam dwa tygodnie teraz góra jeden dzień i wszystko działa. Co prawda sporo tych awarii na łąkowej ale czego się spodziewać po takiej dzielnicy...