Beznadzieja (1) ciągłe rwanie połączenia, brak możliwości korzystania z internetu, brak... aw koszmar - beznajdziejna jakość usług !!!!!!!!! (1) w tym miesiącu już 2-gi raz nie ma internetu po kilka dni. Aktualnie nie mam... US masakra (1) ciagłe problemy zrywanie lub brak połaczenia na liczne składane reklamacje... iwa
NTGD= AWARIA (1) Dałem im już wcześniej szanse powstrzymując się od pisania opinii ale... MIC Polecam (1) Od niedawna jestem klientem firmy NTGD, mieszkam na osiedlu Suchanino, póki... Suche Internet (1) Mam internet dopiero miesiąc a już są problemy-cały czas wyrzuca z wybranej... koala NIE polecam tej firmy (1) Kontakt telefoniczny, a raczej jego brak nowemu użytkownikowi daje już na... klient Polecam (1) Ja osobiście jestem bardzo zadowolny z usług ntgd. za 49zl mam internet do... klient Nie Polecam (1) Codziennie przerwy w dostawie internetu . Servisanci nie odobierają wogólę... Sąsiad Pozytywnie zaskoczony! (1) Jest niedziela kilka minut po pierwszej... W piątek wieczorem padł mi... Piotrek B. NTGD - to kpina! (1) Od kiedy przejęli usługi od VIDE-SAT to jakość ich spadła do parteru. Brak... blitz Bardzo słabo (1) Nie polecam nikomu same problemy, przerwy notoryczne nawet pięć razy w... Janusz N. NTGD Zła jakość usług (3) Witam wszystkich, nie wiem jak u innych, ale w mojej lokalizacji wcześniej... ntgd_user masakra (1) mieszkam na osiedlu moje marzenie od pół roku internet w kółko nie działa... krzysztof masakra (1) Jednym słowem NTGD to masakra. Prędkość internetu masakrycznie wolna brak... zawiedziony nie klient - opinia (1) Nie jestem klientem spółki NTGD, ponieważ w ogóle nie dane mi było nim się... nie klient Awaryjnosc (3) 8 lat korzystałem z usług Vide-Sat, teraz przejętego przez NTGD. Przerwy w... Śródmieście Brak kontaktu z klientem (1) Przynajmniej raz w tygodniu awaria internetu na pół dnia Marcin internet (4) Tak dziadowskiego dostawcy jeszcze nie mialem. Olewają klienta na każdym... dzolo61 Może być dużo lepiej... (1) Długo już jestem klientem vide a właściwie od niedawna ntgd. Mało jest... robertgd