firma windykacyjna BEST SA ktos tam pracowal jako sprzataczka?

czy ktos pracował tam jako sprzataczka? bo duzo czytalam na temat tej firmy ze sa nie kompetentni. mam miec rozmowe rekrutacyja i nie wiem czy oplaca sie tam isc skoro tak zle o nich pisza. Zaznacze jeszcze ze w ogloszeniu chcieli cv i list motywacyjny. Smiechu warte!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: firma windykacyjna BEST SA ktos tam pracowal jako sprzataczka?

pracowałam kiedyś,ale na call center .Też chcieli list motywacyjny , ale nie chciało mi się pisać i wysłałam tylko CV i nie było problemu . Ogólnie pensje wypłacają na czas itd . Jako telefonistki była masakra , zwolniłam się po czasie . Ale do sprzątania raczej polecam , było tam kilka pań sprzątających czasami widziałam jak piły kawkę w bufecie , sympatyczne nie wiem czy dalej któraś z nich pracuje. Pewnie za dużo ci nie zaoferują , zapewne najniższą krajową , ale każdemu dawali umowy . Nie wiem jak teraz
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

aha. wyżej w watku ktos napisal ze zle ale nie jestem pewna czy chodzi o ta firme.

jeżeli chodzi jej o tą firmę , to i tak nie sugerowałabym się tą opinią . Nie wiadomo co tam zaszło . Ja nie wspominam tej pracy najlepiej ale tylko ze względu na użeranie się z dłużnikami , i cele do zrealizowania jak najwięcej sciągać kasy . Ale do sprzątania wątpie żeby się czepiali , oni sciągają długi , a nie jest to firma sprzątająca . Myślę że spróbuj .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

więcej wiary w siebie i pozytywne nastawienie :)

Hmm... a jak tu miec dobre nastawienie skoro same zle opinie. :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: firma windykacyjna BEST SA ktos tam pracowal

pracowałeś -aś w tej firmie..potrzebuje nr tel do telefonistów, ale nie taki ogólnodostępny tylko taki wewnętrzny
jak możesz to poratuj
pozdrowienia

moim zdaniem to firma piorąca mózgi pracowników - moja żona tam pracuje i nawet do mnie ma stosunek jako windykator i stosuje formy szantażu i to zakończy się rozwodem po kilkunastu latach małżeństwa
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

zapewne wzięła sobie ze masz u niej dług wdzięczności a tak na serio nie które zawody wypalają człowieka ....i stajemy się obojętni .
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciekawe że ktoś z Mazowieckiego ma żonę w BEST - który ma siedzibę w Elblągu i Gdyni... Kolego - przerost formy nad treścią ... za bardzo użalasz się nad sobą i swoim losem. Na innym forum w styczniu twierdziłeś że już jesteś po rozwodzie....
Witaj w świecie windykacji i inwigilacji :)

Inne tematy z forum

Życie za granicą to też nie bajka... (52 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własna gastronomia - czy się kalkuluje? (59 odpowiedzi)

Mam pytanie, głównie do mieszkańców Gdyni: jakie jest Wasze zdanie nt. poprowadzenia własnej...

GDDKIA praca opinie (7 odpowiedzi)

Proszę o opinie na temat pracy w dziale finansowo-księgowym w Gdańsku,