mój ślub to dzień 35 rocznicy ślubu moich teściów.....

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
...... planujemy wręczyć kwiaty ale mamy problem z prezentem. To rocznica koralowa - tyle wyczytałam w internecie ale jakie daje się prezenty z tej okazji?

Wszelkie pomysły mile widziane:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: mój ślub to dzień 35 rocznicy ślubu moich teściów.....

hmm cóż trudno powiedzieć każdy ma inny gust.no i to jeszcze zależy co by rodzice chcieli lub czego nie mają a wiecie że się przyda. moi rodzice mają 4 lipca 25 lecie i zrzucamy się z rodzeństwem na zmywarkę bo nie maja a mam już kiedyś wspominała że fajnie by bylo mieć.takze w moim przypadku prezent był prosty do wymyślenia. a także tani bo razem mają 5 dzieci.

myśleliśmy o grawerowanych kieliszkach mamy tylko wątpliwości czy to prezent stosowny do okazji.

zmywarka fajny pomysł szczególnie że wiedzieliście na 100%, że się przyda. My nie mamy takich pewniaków:(

Hmm też się podłączę moi rodzice tydzień przed naszym ślubem też mają 25 rocznicę ślubu, mój tata wymyślł że to on mamie zrobi niespodziankę i da jej kosz z 25 różami, a my zadedykujemy im jakąś piosenkę. Tylko nie wiem za bardzo jaką, myślałam o "Srebrne wesele" ale sama jeszcze nie wiem może wy znacie piosenkę jakąś typową na tą okazję ?? Dzięki za wszelkie pomysły...

moze zafundowac im wycieczke albo jakis romantyczny weekend?!

pomysł fajny ale poza naszym zasięgiem finansowym, ale jeśli nie wyjazd to może wspólne wyjście? jakaś kolacja?

co o tym myślicie? ja mam wątpliwości bo nie wiem co teść planuje a głupio by było się zdublować

jezeli wyjazd poza zasiegiem to moze jakies wyjscie do teatru i na kolacje, oczywiscie jezeli lubia takie klimaty.

Wiem ze to banalne, ale ja bym sie poprostu w delikatny sposob zapytala tesciow, moze cos im akurat potrzeba i byloby pozyteczny z przyjemnym...
Z doswiadczenia wole sie pytac osoby ktorej mam cos kupic, poniewaz stawiam na pozytecznosc prezentow, wiem ze tak nie powinno sie robic poniewaz nauczeni jestesmy ze prezent to najlepiej z niespodzianka, ale ja juz tyle razy dostalam prezenty ktore mnie zaszokowaly z tej mniej pozytywnej strony, i dlatego wole komus powiedziec co by mi sie przydalo ...

ja dałabym Mamuśce jakiś komplet z korali :)

grawerowane kieliszki super pomysł i tani, a fajna pamiątka, sama ostatnio zamawiałam dwa razy - jak coś mogę polecić sprzedawcę na allegro :) można jeszcze np. piękną pościel lub faktycznie jakieś bilety na kolację czy cosik takiego

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...