moja corka zaczela siusiac w majtki

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
ma niecale 5 lat i jakis czas temu zaczela sika w majtki jak widze ze sie wierci lapie gonie ja do toalety ale ona mowi ze nie chce ,a zaraz potem robi siusiu w majtki ,nie wiem czy jest przejeta szkola idzie do zerowki a jest bardzo wstydliwa wstydzi sie dzieci ,nie wiem co to bedzie w szkole, bo pani na pewno nie powie ze chce siku i nie pojdzie do toalety,nie wiem isc do lekarza czy co
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: moja corka zaczela siusiac w majtki

moze być ze się stresuje :-(( dla pewności zrób badanie moczu jednak jeśli wyjdzie O.K. to stres pewnie . Czasem jeszcze dzieci nie mają poprsostu czasu na pójśćie do ubikacji bo po co przerywać zabawę ..znam to.
Jedyne co moge Ci poradzic to to aby uprzedzić Panią w szkole i dać małej majtki i spodenki na zmianę (zostawić w sali u Pani albo w szatni) - niestety jeśli to stres to tak moze być dluższy czas aż się oswoi ze szkołą.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Ile wydajecie dziennie na jedzenie? (86 odpowiedzi)

U mnie sam obiad wychodzi 30-40 zł. Dziennie wydaję 70-100zł. Zastanawiam się,czy nie przesadzam...

Pomysł na wieczór panieński ? (17 odpowiedzi)

Przyjaciółka poprosiła mnie żebym została świadkową na jej ślubie. Zgodziłam się i wiąże się z...

dr Maciej Krynicki - endokrynolog - ktoś zna??? (64 odpowiedzi)

j.w. przyjmuje prywatnie w Pruszczu Gd., zastanawiam się, czy warto iść??