Re: ja szybko schudnąć 5 kg?
Olaoleńka:) Kochanie, często krytykuję na forum, ale gdybyś śledziła moje wpisy, wiedziałabyś, że bynajmniej nie jest to mój jedyny cel. Piszę od chyba 6ciu lat pod nickiem Kasieńka albo Kati i jeśli krytykuję, to zwykle mam w tym cel.
Napisałam jak napisałam, bo:
1.Kiedy ktoś pyta jak szybko schudnąć, bardzo rzadko oczekuje porad co do mądrego chudnięcia. Zwykle rozsądne rady puszcza koło uszu. Na hasło "zmiana stylu życia" zawsze usłyszysz tysiąc wytłumaczeń czemu nie - bo nie ma czasu, bo to, bo tamto. Najłatwiej wziąć tabletkę albo nie jeść
2. Mi chce się wyć nad głupotą swoją i wielu innych, dziewczyn, z którymi miałam kontakt. My też chciałyśmy wiedzieć jak szybko schudnąć.Efekt - u mnie? Sporo życia zabrane przez zaburzenia odżywiania, anoreksję i bulimię. Badania hormonalne w trakcie, prawdopodobnie bezpłodność. Ile z moich znajomych z forum już nie ma? Przynajmniej jednej.
3. Jeszcze jedno - jeśli myślicie, że anoreksja to choroba tylko nastolatek, mylicie się. Dopada też dorosłe, młode kobiety. Co gorsza, w tym wieku jest trudniejsza do wyleczenia. Chudnę 25 kg w pół roku, potem wracam do normalnej wagi i tak to trwa. Myślę, że to jak z alkoholizmem - alkoholikiem jest się całe życie podobno.
Tak więc OluOleńko - przyjmij do wiadomości, że jak czytam, że ktoś chce "szybko" schudnąć, to mam ochotę do d.... nakopać. Nie dlatego, żeby kogoś zranić, ale dlatego, że nie chcę, żeby przeżywał to co ja.
No cóż, jako osoba mało anonimowa na forum odkryłam prawie wszystkie karty w waszych wątkach. może i dobrze.
0
0