jak myslicie??

WITAM.MAM PEWNE PYTANIE ALE ZANIM JE ZADAM OPISZE CALA HISTORIE.WSPOLZYJE Z CHLOPAKIEM BEZ ZABEZPIECZENIA.OD GRUDNIA DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE DOSTALAM OKRESUZAUWAZYLAM NA SWOIM CIELE NA PIERSIACH NIEBIESKIE ŻYŁY(WCZESNIEJ ICH NIE MIALAM).ZDARZAJA MI SIE DNI ZE JEST MI NIE DOBRZE I CZASEM KŁUJE MNIE W DOLE BRZUCHA.KUPILAM DWA TESTY I ZROBILAM JE ZGODNIE Z INSTRUKCJA WYNIK WYSZEDL POZYTYWNIE.A MOJE PYTANIE JEST NASTEPUJACE"CZY TO CIAZA,CZY MOZE COS INNEGO?Z GORY DZIEKUJE ZA POMOC
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak myslicie??

Sądzę, ze w 99,9% ciąża, ale moga być to przeslanki do torbieli, jednak to male szanse, ale zawsze szanse. proponuje test z krwi betaHCG

Re: jak myslicie??

Wszystkie opisane objawy wskazuja na ciąże..tak jak proponuje mayasun radze zrobic bete i bedzie wiadomo. Proponuje tez umówic sie juz do lekarza

Inne tematy z forum

Niskie libido w wieku 25 lat (7 odpowiedzi)

Tak jak w temacie, Od kilku miesięcy odczuwam niskie libido, mam również problemy z erekcją....

Implanty zębów (66 odpowiedzi)

Zęby to kompleks, który ciągnie się za mną od dzieciństwa, teraz chciałbym wreszcie to zmienić....

Jaki szampon na łuszczycę skóry głowy? (4 odpowiedzi)

Macie coś sprawdzonego na łuszczycę skóry głowy? Zaczęło się od drobnych łusek, a teraz mam już...