jak przedłużyć paznokcie żelem na szablonie ?

Nie znalazłam takiego wątku przez wyszukiewarkę, więc wrzucę tutaj.

Znalazłam w necie artykuł o przedłużaniu paznokci żelem i formowaniu na kształt migdała.
To właściwie nawet nie jest artykuł tylko bardziej fotoinstrukcja :D
https://claresa.pl/przedluzenie-paznokci-ksztalt-migdal

Nie wiem czy to materiał bardziej dla amatorów czy dla stylistek, ale myślę, że przyda się każdemu.
Jeśli wiecie, gdzie w internecie jest więcej takich tutoriali to dajcie namiar - chętnie je sobie przejrzę.
Zawsze warto sięczegoś dowiedzieć od mądrzejszych i ... dobrze sfotografowanych ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiedys robilam paznokcie, wg instrukcji z internetu :D teraz juz robie na czuja bo moje paznokcie nie chca wspolpracowac haha :D musialam tylko inna hybryde kupic niz wczesniej uzywalam bo zaczela pojawiac sie wysypka

po jakiej mialas wysypke i jakiej uzywasz teraz ze jest ok?

wczesniej mialam neonail, wiele osob je chwali no ale mnie nie spasowaly. teraz na notino kupuje semilaca, najbardziej oplacalny cenowo

Inne tematy z forum

Naturalne kosmetyki Polskich producentów (29 odpowiedzi)

Chwile się zbierałam do założenia tego tematu, ale już czas najwyższy machnąć kilka refleksji...

Przeróbki krawieckie Gdynia Obłuże, Pogórze Dolne- gdzie? (13 odpowiedzi)

Witam, mam do wymiany zamki w spodniach i kurtce jesiennej macie jakieś namiary na osobę...

Jakie legginsy sportowe na silownie (4 odpowiedzi)

Dziewczyny gdzie będe mogła kupić porządne legginsy na siłownie? Chodzi mi o takie w ktorych nic...