jak sie nie spocic?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
kiedys byl tu watek o jakis tabletkach przeciwko poceniu, ale teraz juz nie moge sie do niego dokopac:( ktos moze cos pamieta?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jak sie nie spocic?

sproboj zastosowac antidral. plyn do kupienia w aptece, stosuje sie go po kapieli wieczorem. Jest na bazie alkoholu wiec moze troche piec, ale to kwestia indywidualna. Stosuje sie to na poczatku kilk razy w tygodniu, z czasem rzadziej.

albo Etiaxil (deo), delikatniejszy i chyba skuteczniejszy od Antidralu, ale niestety dużo droższy, bo 50 zł, ale starczy na dobrych kilka miesięcy albo rok! Więc chyba warto!

O tabletkach to nic nie wiem, ale podobno sprawdza się antyperspirant Etiaxil - do kupienia w aptece (niestety dość drogi, ok. 50 PLN).

Ja używam i bardzo polecam :)

a jak go sie stosuje?? codziennie?

raz na kilka dni, na umytą wysuszoną skóre, najlepiej na noc, a na drugi dzień nie używać dezodorantu, wiem, że dziwnie ale to działa!
Ja jestem zadowolona! i polecam, nie podrażnia skóry tak jak Antidral i warto wydać to 50 zł.

A ja polecam serie Vichy. Maja swietna kuleczke i krem dla nadmiernie pocacych sie. Bardzo bardzo fajna sprawa, do kupienia w wiekszosci aptek:)