jak się tu mieszka?

Temat dostępny też na forum: Letnica Brzeźno Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
proszę o podpowiedzi - mieszkamy obecnie w ciasnym mieszkanku we wrzeszczu mąż namawia mnie na przeprowadzkę do jego rodziców do letnicy naprzeciwko stadionu - oni mają tam działkę i dom - obawiam się jak tam nam się będzie mieszkało z małymi dziećmi - czy jest tam w okolicy jakaś dobra podstawówka i przedszkole najlepiej państwowe - ogólnie jaka to okolica proszę o poradę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: jak się tu mieszka?

nie mieszkam tam ale byłam żeby oglądać stadion, dla mnie masakra. Nie wiem może się mylę ale tam jest nieco patologicznie :(
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

Faktycznie od strony stadionu jest średnio ale dalej ludzie maja niezłe domostwa :) z tego co wiem to nie ma tam ani podstawówki ani przedszkola za to są w Nowym Porcie i na Zielonym Trójkącie. Czyli 2 przystanki w tą lub w tamtą. Ja mieszkam w Porcie i przedszkola są 2 bardzo dobre jest też żłobek, podstawówka taka średnia ale w brzeźnie jest chyba lepsza. Jeżeli mają się wam polepszyć warunki to czemu nie spróbować. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moi znajomi dzieki temu ze budowali stadion mogli sie przeprowdzic i byli w niebowzieci bo z dziecmi tam mieszkac to ja tez bym nie chciala.
Mieszkam w Porcie ,i wg mnie Port a Letnica to 'niebo a ziemia';)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

port i letnica to jedna wielka dziura
plus dla portu to zatoka i biedronka
plus dla letnicy to super imprezy latem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

podłoga jasna+ ciemna czy sama ciemna???????? (43 odpowiedzi)

Dziewczyny!!!jestem na forum od niedawna aż do czasu kiedy sama potrzebuję Waszej rady a...

Leczenie zębów mlecznych... (16 odpowiedzi)

...dziewczyny, jak wygląda leczenie zębów mlecznych - czy się boruje ząbek tak jak u dorosłego? I...

jak sobie rdzicie z siwymi włosami? (8 odpowiedzi)

Jestem brunetką i niestety mam już sporo siwych włosów...mam już dosć częstego farbowania.. po 3...