Re: jaką dawkę wit D dostają wasze dzieci
dzieki, no własnie bądz tu mądry , idziemy w tym tygodniu do lekarza to jescze raz zapytam , napawde co lekarz to inna opinia, a czy mozna zrobić jakieś badanie z krwi , które by powiedzialo czy mała ma odpowiednią dawkę wit D w organizmie, MamoMarty a na jakiej podstawie i z czego to wyszlo ze twoja córeczka ma zaburzoną gospodarkę foforowowapniową, z gory dziękuje za odpowiedż, pytam bo moja maja uordziła sie w 38 tyg , dostała najpierw 2,4 i 6 punktów apgar, miała niedotlenienie -nieoddychała , w szpitalu zrobiono nam usg mozgowia, rowniez sama zrobiłam sama i na zlecenie pani neurolog , narazie jest ok ale nielismy wylewu ale moja mala cały czas jest mniejsza niz inne dzieci , rownież wczesniej na zlecenie pani doktor mimo ze karmilam piersia wprowadziłam inne produkty ale moja lekarz wszytsko robi na oko, bez wczesniejszych badań , martwie sie o corkę bo miała cięzki start , teraz sama zrobiłam usg brzuszka i okazało sie ze ma powoekszone ukm ale dala nam tylko skierowanie na badanie moczu mimo ze starszy brat ma wade nerki och szkoda gadać moze polecisz spr pania doktor moze być prywatnie, chodzimy na rehabilitacje na polanki i na śląską ale jak bym nie wyprosiła to nie wiem czy pani doktor by nam dala skierowanie och szkoda słow dziekuje
0
0