jaka najlepsza spacerówka dla 6 miesięcznego dziecka?

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
mam spacerówke z wózka wielofunkcyjnego, ale moje maleństwo nie mieści sie w nią, ma mało miejsca przy główce i rączkach. Myślałam żeby na wiosne kupić wózek ale nie mam pojęcia jaki byłby najlepszy, możecie coś doradzić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaka najlepsza spacerówka dla 6 miesięcznego dziecka?

ALe zeby cos doradzic potrzebujemy troche wiecej informacji ;)
W jakiej okolicy mieskzasz- wozek Ci potrzebny, zeby sie przejsc kulturalnie alejkami, czy off-roadowo po lesnych bezdrożach?

hmmm...ja nadal uzywam spacerowki z wozka wielofunkcyjnego bez problemui dopiero teraz na wiosne bede zmieniac.
duze musisz miec dziecko;)

Mia, my mamy Coneco Traper - i jesteśmy baardzo zadowoleni ;) Fajne koła, po złożeniu nie jest duży, rozkłada się na płasko, ma pięcio punktowe pasy, składa się banalnie prosto, jedną ręką, nie trzeba się schylać ;) A no i cena rewelacja ;) Ja zapłaciłam 300zł

Jeżeli nie zależy Ci na superlekkim wózku i jeździe przodem do mamy, to polecam x-landera, najlepiej model xa - sam jedzie a dziecko ma wygodnie, porządnie naciągana budka. Ja miałam Teutonię Mistral S - naprawdę fajna spacerówka - miała wszystko na czym mi zależało. Jeżeli nie przeszkadza Ci słaba amortyzacja tych lekkich spacerówek dla tak małego dziecka, to najfajniejsze moim zdaniem są:
Inglesina Trip - ma dobrą amortyzację, jak na parasolkę
Zooper Twist - niezbyt popularny model, ma super budkę z siateczką na lato,
ABC Design Giro - solidny niemiecki wózek.
Ja, tak samo jak Justi trochę się zdziwiłam, że dziecko wyrasta Ci już ze spacerówki. Można wiedzeć jaka to spacerówka?

maly jest duzy, ale ta spacerowka z wozka wielofunkcyjnego jest tez mala, tak dziecko w niej wyglada:
image
w nożkach jest ok, tylko własnie u góry jakos mało miejsca.

a chodzi mi o jakąś spacerówke zeby mozna bylo wszedzie isc i sie nie wstydzić :)
najlepiej zeby maly byl przodem do mnie, ale niekoniecznie

poszukam z tych wozkow co wymienilyscie
dzieki za odpowiedzi :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Zwrot podatku 2025 (30 odpowiedzi)

Hej.aczy już wysyłają zwroty w Gdyni? ktoś dostał?

ksiadz nie chce doposcic mnie jako chrezstnej!!! (101 odpowiedzi)

witam wszystkich! i prosze o rade,bo juz sama nie wiem co mam robic:(moja siostra poprosila...

Jaką piaskownicę polecacie do ogrodu? (27 odpowiedzi)

Zdecydowanie nadszedł czas tego zakupu ;) najpierw myślałam o plastikowej, zamykanej -...