jaka sukienka?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam,
mam pytanie o fason sukienki. Jestem bardzo szczupłą osobą i nie zawysoką, a podobają mi się te z gorsetem oraz bardzo szerokim dolem. czy to będzie pasowało? I tak wogóle to na co należy zwrócic uwagę w salonie np. przy podpisywaniu umowy? W czwartek idę pierwszy raz i nie mam pojęci ana co powinnam zwrócic uwagę, żeby potem nie było żadnych rozczarowań...
Pozdrawiam,
Pati.

image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaka sukienka?

Też mi się takie podobają.

witaj!

rowniez naleze do bardzo szczuplych osob - niestety.

jesli chodzi o fason to wiem, ze najmodniejsze sa w stylu hiszpanskim - czyli jednoczesciowe ale i odpowiednio kosztuja.

nikt ci nie poradzi w czym ci ladnie. Powiem ci ze ja wykluczalam gorsety ze wzgledu na moja szczupla budowe ciala a jak przymierzylam w salonie to okazalo sie ze jest mi w nich ladnie. Idz, przymierz koniecznie. Inaczej sie nie dowiesz.

A jesli chodzi o podpisywanie umowy to nie mam o tym bladego pojecia bo kupowalam swoja sukienke i mnie to bezposrednio nie dotyczylo.

Zazdroszcze Ci tego przmierzania. Mowie Ci, sama radosc. Pamietaj, sukienki przymierzasz tylko raz w zyciu, nie zaluj sobie!!

Soltera

Cześć Patrycjo!

O nic się nie martw jutro coś wybierzemy.
To nie ja będę mierzyć sukienki, ale już się cieszę na samą myśl naszego wyjścia i buszowania po sklepach.

Pozdrawiam, Twoja Świadkowa.

O witam moją świadkową!!!
No mam nadzieję że coś wybierzemy ładnego dla nas obu .....
Pozdrawiam.

image

Mierz, mierz i jeszce raz mierz Ja tez chyba nie należe do najgrubszych odsób i w gorsecie było idealnie Wszystko tez zalezy od tego ja ty bedziesz się w danym modelu sukni czuła, bo to jest przecież najważniejsze :) Udanego buszowania !!

Witaj, ja też miałam ten problem bo jestem bardzo bardzo szczupła i na dodatek natura poskąpiła mi pewnego kobiecego atrybutu :) Byłam pewna, że tylko suknia jednoczęściowa będzie ok, ale poprzymierzałam różne i zdecydowanie najlepiej było mi jako takiej chudzince w gorsecie i wielkiej spódnicy. Wybrałam model Galaxy i uwierz mi wyglądam jak księżniczka, sama nie mogłam uwierzyć w to co widziałam. Chudośc też może być piękna, jeśli do tego jest fajnie opalone ciałko, ładna biżuteria i inne dodatki. Jedyne co w moim modelu chce dodać to delikatne ramiączka - będę się bardziej komfortowo czuła. Także poprzymierzaj sobie różne modele i sama oceń a zobaczysz będzie tak że nie będziesz się mogła zdecydować, miłego przymierzania :)

Już za dwie godzinki będę szła do salonu w Gdańsku i jak coś wybiorę to na pewno napiszę. Mam nadzieje tylko, że Panie podejdą do moich "problemów" w odpowiedni sposób i coś mi również doradzą.
Pozdrawiam!!!!