Mam pytanie ponieważ przeczytałam wiele pozytywnych informacji o zespole i chciałabym się z nimi spotkać i posłuchać. Czy może ktoś mi przesłać demo na maila jeśli oczywiście ma i ile kosztuje ten zespół.
00
Re: jaki jest Bravoton?
Kasia_tandem
(18 lat temu)
Myślę że na spotkaniu bęziesz mogła ich posłuchać i dowiesz się też o aktualną cene. (Jeśli ktoś miał niedawno wesele, a umowe podpisywał np. 1,5 roku temu to cena mogła już ulec zmianie).
Pozdrawiam
kasia
www.tandem.digfot.com
00
donwojto
(18 lat temu)
powiem tak.
Mieliśmy ich na weselu, koleżanka siedziała tak , że ich nie widziała i nie zwracała uwagi na scenę, po godzince tak, skumała się ze to jest zespół a nie radio:)
Super zespół, idealny na wesela, solówki na saksofonie rewelacja, ludzie bawili się na całego.
Polecam w 100 % nie zawiedziecie się. Pan Piotr miły i naprawde super prowadzi zespół.
Zero fałszu.
Godni polecenia.!!!
10
Nisia82
(18 lat temu)
na spotkanku dostaniesz cala plytke z ich wykonaniem, poza tym sa rewelacyjni, ja ich mialam i polecam ich w ciemno brac nawet w ciemno ;))
10
donwojto
(18 lat temu)
My mieliśmy hehehe:)
10
aguseek
(18 lat temu)
donwojto, chciałam sie jeszcze zapytać co oznacza "hehe" w wypowiedzi:) czy byliście może niezadowoleni z zespołu?
00
Nisia82
(18 lat temu)
ten donwojto to poprostu moj mąż i mi wytyka tym "hehe" ze napisalam "mialam" a nie "mielismy" :)
no wiec MIELISMY bravoton i sa BOSCY :)))))
10
aguseek
(18 lat temu)
Mniej, więcej ile zespół kosztował wcześniej:)
00
karen
(18 lat temu)
jest REWELACYJNY!
mielismy ich 26 maja 2007 na swoim weselu i bylismy bardzo zadowoleni, goscie zachwyceni, kumpela nwet prosila o namiary do nich na swoje wesele:)
normalnie biorą chyba 1800 zl, ale ze my bralismy slub w maju- a to nie jest super popularny m-c- to placilismy 1500 zł
serdecznie ich polecam!!!
00
~Janusz
(10 lat temu)
Dziękuję Panu Piotrowi za wspaniałą oprawę moich 70-tych urodzin. Młodzi i nieco starsi bawili się wspaniale. DZIĘKUJEMY.
00
aguseek
(18 lat temu)
super myślałam ze droższy. dziękuję za wszelkie informacje :) muszę koniecznie spotkać się z zespołem:)
00
aguseek
(18 lat temu)
mam jeszcze jedno pytanie czy ma ktoś może próbke demo, chociaż jedną piosenkę , którą mógłby mi przesłać na maila?
00
Zespół Muzyczny
(18 lat temu)
www.bravoton.wizytowka.pl
na tej stronce mają pliki demo do pobrania
00
aguseek
(18 lat temu)
byłam na tejs tronie ale te pliki chyba są już nieaktualne , ponieważ nie chcą się otworzyć:(
00
noka
(18 lat temu)
zero fałszu ???????????? no nie wiem.
00
Zespół Muzyczny
(18 lat temu)
ostatnio niektórzy mocno krytykowali ich demo może wymieniają na nowe
00
Casi
(18 lat temu)
noka napisz prosze gdzie ich słyszałas?
00
noka
(18 lat temu)
Byłam gościem na weselu gdzie grali , potem jeszcze na festynie z ich udziałem. Ogólnie nie jest tak źle , tyle , że zachwalanie ich czystości śpiewu , to przesada. Naprawdę. A z muzyką obcuję na co dzień. Ale ludziom się ponoć podobają..
00
Casi
(18 lat temu)
a gdzie na weselu sie bawiłas z nimi? jaka data? mam wrazenie jakbys przepisała to co juz kiedys napisałas słowo w słowo
00
tojola
(18 lat temu)
Dlaczego na Nią napadasz? Bo ma inne zdanie, niż Ty? Nawet, jeśli przepisała to samo, to co w tym złego...? Nie wiem dlaczego, ale coraz bardziej odnoszę wrażenie, że to zachwalanie Bravotonu to sprawka przyjaciół, lub znajomych... Mnie osobiście w ogóle nie przypadli do gustu. Ale, co człowiek, to inny gust, na szczęście...
00
Casi
(18 lat temu)
nie napadam na nia w zadnym wypadku!!! poprostu chciałabym jakies fakty skoro mowi ze była gosciem na weselu to chyba nie problem powiedziec gdzie i kiedy było wesele.Przynajmniej bedzie bardziej rzeczywiste ze naprawde słyszała zespoł na zywo a nie sciemnia
00
Bravoton
(18 lat temu)
Witam serdecznie
Mam nadzieję że mój post nie zostanie odczytany jako napaść, ani reklama. Korzystając z okazji pragnę odpowiedzieć Tojoli iż wszystkie zachwalające nas opinie piszą faktycznie nasi znajomi i przyjaciele. A stali się nimi po zagraniu na ich weselach, wręcz u nie których po zagraniu kilku kolejnych jesteśmy jak rodzina. Tak więc myślę że uchyliłem rąbka tajemnicy, kto stoi za opiniami o nas. Mam też wieeelką prośbę do Noka! Proszę napisz mi skarbie gdzie i mniej więcej kiedy był ten festyn na którym to miałaś możliwość usłyszeć zespół "Bravoton".
00
noka
(18 lat temu)
Celowo nie podam daty i miejsca , bo ówczesna para młoda do dziś zagląda na to forum . Nie chcę , żeby było im przykro , ze krytykuję ich zespół. Jeśli masz wątpliwości , czy aby nie ścemniam , to już nie mój problem. Wyrażam opinię , tyle .
A , jeszcze jedno . Ten pan , który stoi za klawiszami .... podpada z tym graniem. Wszystko leci mechanicznie. .. I to widać z daleka. Przykro mi.
00
Bravoton
(18 lat temu)
Noka czy ty możesz czytać uważniej?!
Nie prosiłem o datę wesela, ale miejsce tego festynu
Zaś co do wesela to możesz mi napisać na meila.
A ha! a o którego pana za klawiszem ci chodzi?
Zresztą "celowo" nie musisz odpowiadać, bo po tym tekście z grającym mechanicznie na klawiszu panu, już mniemam że nas tylko słyszałaś a nie widziałaś.
A tak w ogóle to masz rację, wcale nie jesteśmy idealni, co szerzej już opisałem w innym wątku w którym miałem przyjemność ci odpowiedzieć. I wcale mi nie jest przykro.
00
noka
(18 lat temu)
Odpowiadałam casi , nie tobie , kimkolwiek jesteś , więc nie pisz bzdur o uważnym czytaniu , tylko domyśl się na podstawie tekstu , komu udzielam odpowiedzi. Nie tobie.
00
Zespół Muzyczny
(18 lat temu)
Myślę że noka jest z konkurencji zbyt emocjonalnie do tego podchodzi to się da wyczuć przykre !
Pozdrawiam konkurencję Bravoton ;)
Tak dla przypomnienia
To napisałem ponad rok temu i podtrzymuję
Poczytałem trochę wątków na forum. Dopiero co zacząłem się przypatrywać co tu się dzieje i jestem zdegustowany zachowaniem firm świadczących usługi weselne/ślubne. Myślę że forumowicze tak jak ja, uważają że wypowiedzi wręcz niekiedy agresywne i prowokacyjne wychodzą ze strony zleceniobiorców czyli firm.
Kieruję apel do firm świadczących usługi aby były raczej powściągliwe w wypowiedziach na temat konkurencji, myślę że to wyjdzie wszystkim na zdrowie.
Czy czasami zastanawialiście się co o nas (WSZYSTKICH) myślą potencjalni klienci ??? Skaczące sobie do oczu jadowite żmije które nie mogą znieść jak ktoś za dobrze o kimś napisze !!! myślą sobie zapewne .... jejku jaki my poziom reprezentujemy nie tylko świadczenia usług ???
Pracujemy w jednej branży skoro wyrabiacie O KONKURENCJI negatywną opinię to nie uważacie że zostaniecie wrzuceni do tego samego worka ??? Lub skoro zniżacie się do takie poziomu walki to myślicie że ktoś kiedyś nie pomyśli że to właśnie ty byłeś jak przyjdą do ciebie na spotkanie biznesowe ???? Trochę kultury mili Państwo w ujęciu dość grzecznym :)
Dajcie się wypowiadać swobodnie prawdziwym forumowiczom i nie reagujcie agresywnie jak o was czasami coś źle napiszą !!! lub się nie wściekajcie jak o konkurencji napiszą super widocznie czas coś zrobić żeby o was dobrze napisano.
Jak o nas ktoś napisał że coś tam było nie tak to od razu wzięliśmy się do roboty aby poprawić jakość usługi a wy na odwrót atak !!! i po co ?
Proszę nie kompromitujcie branży weselnej :)
Pozdrawiam wszystkie firmy :) i forumowiczów :)
dobranoc
00
noka
(18 lat temu)
Z żadnej konkurencji , wybacz, nie gustuję w takiej robocie. Także pudło.
00
Zespół Muzyczny
(18 lat temu)
idź spać, dobranoc
00
noka
(18 lat temu)
Może nie posługuj się trybem rozkazującym , bo to raczej śmieszne.
Nakazy stosuj dla żony.
Narazie.
00
karen
(18 lat temu)
ponownie potwierdzam- Bravoton jest świetny i nie warto tu czytać żadnych przygłupów, którzy sami wpadają w dołki, które wykopują
00
konto usunięte
(18 lat temu)
może i jest świetny....ale demo na stronie powinno być wyminione, bo odstrasza.
00
Michalowa
(18 lat temu)
Ja rowniez moge polecic z czystym sumieniem Bravoton! To baaardzo dobry zespol i bede ih zawsze zachwalac ;-)!
Wesele mojej kuzynki, ktore bylo rok temu, bylo tak udane dzieki nim, ze przeszlo w rodzinie do historii. Trwalo 2 dni - z mala przerwa na sen, musieli nas wyganiac juz z parkietu nad ranem ;-).
Moje wesele, ktore bylo 2 m-ce temu rowniez bylo bardzo roztanczone i wspaniale. Trwalo krocej tylko dlatego, ze byla to restauracja i bez poprawin.
Takze nie ma co sie zastanawiac tylko umowic sie na spotkanie!
00
agrest
(18 lat temu)
my też się zdecydowalismy na Bravoton..bylismy juz na 2 weselach gdzie grali, w sobote idziemy na trzecie i nasze bedzie czwarte..nie mamy żadnych watpliwości ze dobrze wybraliśmy, nawet sluchając tego samego zespolu 4 raz!:)
00
Casi
(18 lat temu)
noka jakos ci nie wierze.Bo para młoda przeczyta.dobra wymowka.To napisz o festynie tak ja prosił Bravoton.o festynie chyba mozesz napisac?czy tez czyta to forum ktos kto festyn organizował i moze mu byc przykro? nie potrafisz podac faktow to zostaw ten zespoł w spokoju czemu nie doczytałam sie o innych zespołach.co powiesz o allabamie.anpol,sound city? potrafisz o tych zespołach cos napisac?jakies opinie?
00
noka
(18 lat temu)
Nie wypowiadam się o zespole , którego nie słyszałam. Wymienionych nie znam , więc nie mam zdania. A bravoton słyszałam , tyle. Generalnie wisi mi to , czy mi wierzysz , twoja sprawa.
A opinii zawsze będzie tyle , ile ludzi.... to normalne i zdrowe./
00
~olusna
(16 lat temu)
popieram
demo na stronce nie zachęca ;))
00
~Tesula
(16 lat temu)
A ja wybrałam Bravoton właśnie na podstawie dema na stronce. Przesłuchałam dema ze 30 zespołów i to było według mnie najlepsze. Umowę z zespołem podpisaliśmy na pierwszym spotkaniu.
Według mnie śpiewają i graja super, a repertuar jest kwestią gustu, mi on odpowiada nawet bardzo. Jak ostatnio rodzince puściłam ich demo to zaczęli przy tym demie spiewać i tańczyc po czym stweirdzili ze super zespół.
Pozdrawiam serdecznie Pana Piotra.
01
~carola84
(15 lat temu)
My jeszcze nie wiemy,ale na weselu koleżanki spisali sie super:):),wiec też mamy ich na naszym weselu (10.09.2010) teraz biorą 3000 troszke dużo ale mamy nadzieję,że się nie zawiedziemy!!!!
00
~S.Z.
(15 lat temu)
Na weselu kuzynki byli SUUUPERRRRRRRRR! Było 18.09.. Wszyscy się naprawdę dobrze bawili. A wokale jakie, naprawdę porządne!
01
~emi
(15 lat temu)
oby byli super:) tez ich mamy na weselu, ale dopiero 17wrzesnia 2011;) podpisalismy umowe, z poprawinami wzieli 4500zl, troszke duzo, ale mam nadzieje ze sa tego warci:P w sumie to mamy ich z polecenia a znamy tylko z opowiadan i z nagran wideo;) jestesmy bardzo odwazni i lubimy ryzyko:)wywarli na nas dobre wrazenie:)
00
~Agnieszka & Kamil
(10 lat temu)
Zespół Bravoton grał na naszym weselu 1.08.2015 a także na poprawinach. Pełen profesjonalizm, uśmiech, piękny głos wokalistki oraz Panów. Entuzjazm, kultura. Goście bawili się wspaniale. Pan Piotr - odpowiedzialny i rzetelny, słowny i terminowy. Wszystko w zgodzie z umową, spełnili wszystkie nasze prośby i marzenia na weselu, dostosowali utwory do chęci gości, długie bloki muzyczne, świetne wyczucie sytuacji - super wodzirej. Zagrali nam piosenki, których nie znali a nauczyli się w kilka dni ! Bardzo dziękujemy i polecamy każdemu !! Na prawdę warto !!