jaki kolor koszuli

Temat dostępny też na forum: Wesele Wesele bez ogłoszeń
powiedzcie mi proszę jaki kolor koszuli powinien mieć Młody, jeśli ja mam sukienkę w kolorze bardzo jasnego ecri- jest to pierwsze przełamanie bieli.Nadmienie jeszcze ze Młody ma garnitur -bardzo ciemy granat.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki kolor koszuli

ja wsumie tez mam sukienke w kolorze jasnego ecri i pani w salonie mowiła, ze młody powinien miec koszule ecri.

Mój (teraz) mąż miał białą koszulę, też miał garnitur ciemny granat, a ja sukienkę ecru

Ja uwazam ,ze bez wzgledu na kolor sukni i garnituru koszula powinna być biała.Sa odpowiednie dodatki np.do suknie ecri kamizelka z musznikem ekri,to naprawde daje niesamowity efekt, Chociaż ja miałam suknie białą i mój mąz koszule białą ,ale kamizelkę miał w kolorze szampana.

ja mam suknie kremow z szampanskim i moj przyszly maz bedzie miał koszule kamizelke , muszke i rekawiczki w kolorze kremowym..gdyby mial biale to wygladalabym przy nim jakbym miala przyzolknieta suknie... z tego co wiem to nie powinno sie łąączyc bialej koszuli z siuknia ecru bo to ma właśnie wtedy efekt przyżółknięcoa sukni ...ale i tak wychodze z założenia ze najlepiej jest jak każdy robi tak jak jemu odpowiada:))powodzenia

to prawda niech kazdy ubiera tak jak jemu odpowiada,jednak uważam ,ze koszula ecri z kamizelką ekri to strasznie zlewa kolor,do tego suknia ekri panny młodej,Niech w tym stroju bedzie jakies odrożnienie,akcent jakim jest biała koszula, wyglada to napewno super i napewno nie jakby suknia była zółta.

Proszę poradźcie jaki kolor koszuli, kamizelki i muchy powinien mieć mój wybranek: ma ciemny garnitur, prawie czarny a ja będę miała białą suknie. Pozdrawiam

nie bedzie sie zlewalo a poza tym mojprzyszly maz idzie do oltarza we fraku wiec to tez troszke inaczej:)) zycze milych zakupow i pieknych uroczystosci..:) moja juz za tydzien:)