jaki krem na noc +30 ??

Witam!
Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w końcu udało mi sie znaleźć krem pasujacy to niestety na skórze koło nosa robią mi się zaczerwienienia i skóra zaczyna się łuszczyć... Czy ktoś ma podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki krem na noc +30 ??

bambino...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam krem Ziaja z wit C ujędrniający, używam kremu na dzień i na noc. Super konsystencja, fajna skóra po użyciu.Dostępny tylko w aptekach, a cena naprawdę normalna:14,90 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

http://celia.pl/pielegnacja/twarz-2/kolagen
polecam kosmetyki tej firmy. osobiście używam kremu kolagen+albi, też mam cerę mieszaną. polecam też mleczko do demakijażu, krem do stóp, róż do policzków i korektor. dodam, że ceny są śmiesznie niskie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup sobie olej kokosowy - ale nie przetworzony, wtedy będzie miał dziełanie i pięknie pachniał. Albo wybrany olej, np. ja używam słonecznikowy plus dwie kropelki olejku pomarańczowego. Nakładam na noc i super gładka i nawilżona buzia. Mam tez cerę miesznaną.
Ponoć dobry jest olej z piertuszki - właśnie będe go testować.
Ja kupuję takie specyfiki z biochemiurody. com lub zrobsobiekirem.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Soraya 30+ dla skóry alergicznej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z AA są bardzo fajne kremy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepiej idz do jakiegos sprawdzonego gabnetu kosmetycznego, dadza ci próbki, powiedza co i jak i bedziesz mogła sprawdzić profesjonalnych kremow a one duzo sie roznia niz te drogeryjne... Mi tez ciezko było wybrac krem a to konsystencja nie ta, a to zapach mi przeszkadzał albo skora sie łuszczyła i był efekt sciagniecia. zycze powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Czy lubicie się malować i dlaczego? (43 odpowiedzi)

Zastanawia mnie to ponieważ jestem mężczyzną i nie lubię wymalowanych kobiet. Uważam, że takie...

Nie dochodzę (7 odpowiedzi)

Witam. Mam problem. Od pewnego czasu współżyje z partnerem. Uprawiamy seks dość często, ale ja...

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...