jaki krem na noc +30 ??

Witam!
Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w końcu udało mi sie znaleźć krem pasujacy to niestety na skórze koło nosa robią mi się zaczerwienienia i skóra zaczyna się łuszczyć... Czy ktoś ma podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki krem na noc +30 ??

bambino...:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam krem Ziaja z wit C ujędrniający, używam kremu na dzień i na noc. Super konsystencja, fajna skóra po użyciu.Dostępny tylko w aptekach, a cena naprawdę normalna:14,90 :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

http://celia.pl/pielegnacja/twarz-2/kolagen
polecam kosmetyki tej firmy. osobiście używam kremu kolagen+albi, też mam cerę mieszaną. polecam też mleczko do demakijażu, krem do stóp, róż do policzków i korektor. dodam, że ceny są śmiesznie niskie.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Kup sobie olej kokosowy - ale nie przetworzony, wtedy będzie miał dziełanie i pięknie pachniał. Albo wybrany olej, np. ja używam słonecznikowy plus dwie kropelki olejku pomarańczowego. Nakładam na noc i super gładka i nawilżona buzia. Mam tez cerę miesznaną.
Ponoć dobry jest olej z piertuszki - właśnie będe go testować.
Ja kupuję takie specyfiki z biochemiurody. com lub zrobsobiekirem.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Soraya 30+ dla skóry alergicznej
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Z AA są bardzo fajne kremy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Najlepiej idz do jakiegos sprawdzonego gabnetu kosmetycznego, dadza ci próbki, powiedza co i jak i bedziesz mogła sprawdzić profesjonalnych kremow a one duzo sie roznia niz te drogeryjne... Mi tez ciezko było wybrac krem a to konsystencja nie ta, a to zapach mi przeszkadzał albo skora sie łuszczyła i był efekt sciagniecia. zycze powodzenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

Prezent dla koleżanki z pracy (234 odpowiedzi)

Co kupić koleżance krótko ze sobą pracujemy (jakieś 20 dni),a jest w firmie tak że kupuje sie...

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...