jaki krem na noc +30 ??

Witam!
Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w końcu udało mi sie znaleźć krem pasujacy to niestety na skórze koło nosa robią mi się zaczerwienienia i skóra zaczyna się łuszczyć... Czy ktoś ma podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

efekty sa po pierwszym opakowaniu juz. na notino kupuje

pierwsze slysze o tej firmie, gdzie ja kupie i po jakim czasie efekty?

Teraz to najlepszy czas zeby zaczac zabawe z retinolem takze polecam retinol w kremie albo w formie serum. Tylko SPF nosic musisz rano.

Re: jaki krem na noc +30 ??

Ja używam kremu Apiderm od APIS, mają taki odbudowująco-odżywczy na noc, który bardzo fajnie nawilża i odżywia skórę w trakcie snu

a bylas u dermatologa? nie kazdy problem da sie samodzielnie rozwiazac. ja akurat stosuje kosmetyki Holika Holika
Good Cera i uwazam ze sa super ale musisz testowac na wlasnej skorze

U mnie sprawdziło się dopiero zastosowanie całej pielęgnacji, czyli dokładne oczyszczanie, tonizowanie i nawilżanie. Aktualnie używam kosmetyków samarite, ale myślę, że ważniejsza jest regularność i konsekwencja w działaniach, niż konkretne marka kosmetyków.

Ja od jakiegoś czasu kupuej tylko kremy naturalne, bez wszystkich sztucznych substancji i uzupełniaczy, zauwazyłam ze skóre mam po nich o wiele lepsza, nie mam wyprysków , nie wysusza sie jak po niektórych kosmetykach. Natura najlepsza. W Pachnącej Krainie kupuje, mają boganstwo kremów nawet ręcznie robionych w całkiem dobrych cenach, przynszacych naprawdę świetne efekty

Bakuchiol super sprawa. Też lubię kosmetyki z bakuchiolem chętnie. Ale jeszcze lepszy wynalazek ostatnio znalazłam w Rossmanie właśnie ;) Firma Efektima ma kremy do twarzy i pod oczy Tremella z cudownym grzybkiem który działa przeciwzmarszczkowo a nazywa się masłem czarownicy :D Podbił moje serce nazwą a teraz podbija skutecznym działaniem napinającym skórę

Super tez jest linia kosmetyków przeciwzmarszczkowych bakuchiol bioRetionol Effect , polecam na prawde dobre kremy, serum na zmarszczki. Kupuje go w Rossmannie

Ja ogólnie lubię kosmetyki z Bielendy i stosuje ich Royal Bee krem :) zerknij sobie, ale z tego co piszesz wydaje mi się że też by ci spasował

Dobre są te kremy z Bielendy z tej linii z produktami pochodzacymi od pszczół- Royal Bee elixir, w Rossmannie można kupić. Dobre, a nie drogie

jeżeli ma wrażliwą cerę proponuję używać tylko i wyłącznie dermokosmetyki. Najlepiej,żeby dermatolog dobrał Ci odpowiednie to potrzeb:) Możesz je potem bez problemu kupować w aptece lub na stronach internetowych z kosmetykami

Ja własnie szukam czegoś takiego, moja cera jest bardzo wrażliwa i ciężko mi cokolwiek dobrać, a z tego co widzę, skład mają bogaty. Możesz napisać czy te kosmetyki mają jakiś ciężki, męczący zapach? Wydaje mi się, że takie dodatki perfum mogą podrażniać, wiele razy u mnie się to potwierdziło.

martaa
2021-05-27 10:07:16
Polecam zakupu na sklepie http://www.tiande.net.pl Kosmetyki bardzo dobrej jakości, wysyłka natychmiastowa i wyczerpujące informacje na temat produktów.
Jeśli szukacie dobrych kosmetyków, o dobrym składzie i w dobrej cenie to zdecydowanie Solverx, mam od nich pielęgnacje, krem, żel do mycia twarzy, tonik, wszystko z serii Sensitive ze względu na moją wrażliwą skórę.

Polecam zakupu na sklepie http://www.tiande.net.pl Kosmetyki bardzo dobrej jakości, wysyłka natychmiastowa i wyczerpujące informacje na temat produktów.

Dla mnie super okazał się krem wegański intensywnie nawilżający krem 40 + przeciwzmarszczkowy z bielendy z linii Royal Bee Elixir

mnie sę sprawdza na noc Serum 7 Olejów zamiennik kremu - natura i tylko natura. W moc olejków uwierzyłam jak ostropest mi wątrobe wyleczył, teraz stosuje do picia i od zewnątrz na skóre i włosy i uwierzcie- widać efekty . skóra kocha nature, bez cemii, konserwantów , uupełniaczy, a to serum to wogóle cudo

U mnie się sprawdził krem na noc JOIK - wypróbuj może ten https://triny.pl/11276-joik-regenerujacy-krem-na-noc.html :)

Re: jaki krem na noc +30 ??

Na twoim miejscu zrobiłabym sobie analizę skóry u kosmetyczki. Są teraz takie urządzenia, za pomocą których kosmetyczki mogą ci powiedzieć, jakich kosmetyków powinnaś używać, a jakich unikać :) To powinno pomóc, jeśli będziesz dostarczała skórze tych składników, których potrzebuje

Może marka Naturikke? Tworzą kosmetyki na bazie receptur potwierdzonych laboratoryjnie, ale bez testowania na zwierzętach. Marka klasy światowej, w całości polski kapitał. Monitoruję na bieżąco zmiany na rynku kosmetycznym, bo tematem interesuję się częściowo z powodów zawodowych i czasami trafiają się podobne perełki.

Inne tematy z forum

Jaki balsam do ciała polecicie (84 odpowiedzi)

Szukam aktualnie dobrze nawilżającego balsamu do ciała na suchą skórę. Co byście mi polecily?

poszukiwany dobry psycholog na terapie malzenska (23 odpowiedzi)

Czy kto moze polecic? Obojetnie kobieta czy mezczyzna. Najlepiej w Gdansku, ewentualnie Pruszcz,...

Szeptunka Wasylke-prosze o info (4 odpowiedzi)

Witam czy ta Pani jeszcze przyjmuje? Moglby ktos podac nr lub kiedy przyjmuje? Byloby milo jakby...