jaki krem na noc +30 ??

Witam!
Od dłuższego czasu szukam kremu dla siebie. Mam cerę mieszaną. Jeżeli już myślę, ze w końcu udało mi sie znaleźć krem pasujacy to niestety na skórze koło nosa robią mi się zaczerwienienia i skóra zaczyna się łuszczyć... Czy ktoś ma podobny problem?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

efekty sa po pierwszym opakowaniu juz. na notino kupuje

pierwsze slysze o tej firmie, gdzie ja kupie i po jakim czasie efekty?

Teraz to najlepszy czas zeby zaczac zabawe z retinolem takze polecam retinol w kremie albo w formie serum. Tylko SPF nosic musisz rano.

Re: jaki krem na noc +30 ??

Ja używam kremu Apiderm od APIS, mają taki odbudowująco-odżywczy na noc, który bardzo fajnie nawilża i odżywia skórę w trakcie snu

a bylas u dermatologa? nie kazdy problem da sie samodzielnie rozwiazac. ja akurat stosuje kosmetyki Holika Holika
Good Cera i uwazam ze sa super ale musisz testowac na wlasnej skorze

U mnie sprawdziło się dopiero zastosowanie całej pielęgnacji, czyli dokładne oczyszczanie, tonizowanie i nawilżanie. Aktualnie używam kosmetyków samarite, ale myślę, że ważniejsza jest regularność i konsekwencja w działaniach, niż konkretne marka kosmetyków.

Ja od jakiegoś czasu kupuej tylko kremy naturalne, bez wszystkich sztucznych substancji i uzupełniaczy, zauwazyłam ze skóre mam po nich o wiele lepsza, nie mam wyprysków , nie wysusza sie jak po niektórych kosmetykach. Natura najlepsza. W Pachnącej Krainie kupuje, mają boganstwo kremów nawet ręcznie robionych w całkiem dobrych cenach, przynszacych naprawdę świetne efekty

Bakuchiol super sprawa. Też lubię kosmetyki z bakuchiolem chętnie. Ale jeszcze lepszy wynalazek ostatnio znalazłam w Rossmanie właśnie ;) Firma Efektima ma kremy do twarzy i pod oczy Tremella z cudownym grzybkiem który działa przeciwzmarszczkowo a nazywa się masłem czarownicy :D Podbił moje serce nazwą a teraz podbija skutecznym działaniem napinającym skórę

Super tez jest linia kosmetyków przeciwzmarszczkowych bakuchiol bioRetionol Effect , polecam na prawde dobre kremy, serum na zmarszczki. Kupuje go w Rossmannie

Ja ogólnie lubię kosmetyki z Bielendy i stosuje ich Royal Bee krem :) zerknij sobie, ale z tego co piszesz wydaje mi się że też by ci spasował

Dobre są te kremy z Bielendy z tej linii z produktami pochodzacymi od pszczół- Royal Bee elixir, w Rossmannie można kupić. Dobre, a nie drogie

jeżeli ma wrażliwą cerę proponuję używać tylko i wyłącznie dermokosmetyki. Najlepiej,żeby dermatolog dobrał Ci odpowiednie to potrzeb:) Możesz je potem bez problemu kupować w aptece lub na stronach internetowych z kosmetykami

Ja własnie szukam czegoś takiego, moja cera jest bardzo wrażliwa i ciężko mi cokolwiek dobrać, a z tego co widzę, skład mają bogaty. Możesz napisać czy te kosmetyki mają jakiś ciężki, męczący zapach? Wydaje mi się, że takie dodatki perfum mogą podrażniać, wiele razy u mnie się to potwierdziło.

martaa
2021-05-27 10:07:16
Polecam zakupu na sklepie http://www.tiande.net.pl Kosmetyki bardzo dobrej jakości, wysyłka natychmiastowa i wyczerpujące informacje na temat produktów.
Jeśli szukacie dobrych kosmetyków, o dobrym składzie i w dobrej cenie to zdecydowanie Solverx, mam od nich pielęgnacje, krem, żel do mycia twarzy, tonik, wszystko z serii Sensitive ze względu na moją wrażliwą skórę.

Polecam zakupu na sklepie http://www.tiande.net.pl Kosmetyki bardzo dobrej jakości, wysyłka natychmiastowa i wyczerpujące informacje na temat produktów.

Dla mnie super okazał się krem wegański intensywnie nawilżający krem 40 + przeciwzmarszczkowy z bielendy z linii Royal Bee Elixir

mnie sę sprawdza na noc Serum 7 Olejów zamiennik kremu - natura i tylko natura. W moc olejków uwierzyłam jak ostropest mi wątrobe wyleczył, teraz stosuje do picia i od zewnątrz na skóre i włosy i uwierzcie- widać efekty . skóra kocha nature, bez cemii, konserwantów , uupełniaczy, a to serum to wogóle cudo

U mnie się sprawdził krem na noc JOIK - wypróbuj może ten https://triny.pl/11276-joik-regenerujacy-krem-na-noc.html :)

Re: jaki krem na noc +30 ??

Na twoim miejscu zrobiłabym sobie analizę skóry u kosmetyczki. Są teraz takie urządzenia, za pomocą których kosmetyczki mogą ci powiedzieć, jakich kosmetyków powinnaś używać, a jakich unikać :) To powinno pomóc, jeśli będziesz dostarczała skórze tych składników, których potrzebuje

Może marka Naturikke? Tworzą kosmetyki na bazie receptur potwierdzonych laboratoryjnie, ale bez testowania na zwierzętach. Marka klasy światowej, w całości polski kapitał. Monitoruję na bieżąco zmiany na rynku kosmetycznym, bo tematem interesuję się częściowo z powodów zawodowych i czasami trafiają się podobne perełki.

Inne tematy z forum

Czy to już ten czas by się zacząć martwić? (52 odpowiedzi)

Jutro mam 27 urodziny i w związku z tym naszła mnie dzisiaj pewna refleksja.. Otóż, jutro wejdzie...

Cosmelan (21 odpowiedzi)

Czy ktoś z Was robił ten zabieg??

Gdzie w Gdańsku sklep 1001 drobiazgów? (6 odpowiedzi)

Może ktoś się orientuje gdzie w Gdańsku w okolicach Przymorza, Żabianki, Oliwy znajduje się taki...