jaki podgrzewacz do butelek wam się sprawdził????

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam dziewczyny, moje pytanie jak w temacie. Stoję przed decyzją kupna a wiem że niektóre są do d.........., proszę mamy doświadczone o rzetelne opinie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: jaki podgrzewacz do butelek wam się sprawdził????

zaden

ja uwazam ze to zbedny wydatek bo jak karmisz piersia to nie jest ci potrzebny
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 9

Ja na wypadek jak bym nie karmiła piersią chodzi mi o to żeby znać jak będzie trzeba szybko kupić
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

tomme tippe bo utzrymuje stałą temperature
mam również 3 w1 philipsa ale uważam ze to był nietrafiony zakup..
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Canpol!! tani i dobry:)

Ja polecam podgrzewacz firmy Avent, uzywam od 8 miesięcy i super się sprawdza.

a ile kosztuje ten cannpol mniej wiecej?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

canpol chyba na allegro widzialam najtaniej cos ok 60zł chyba w promocji...ale nie wszystkie butelki mozna w niego zmiescic np TT nie pasuja
ja mam TT bo i butelki mam TT, jak dla mnie OK, chociaz wkurza mnie to ze za kazdym razem musze wlozyc/ wyciagnac wtyczke do/z kontaktu (nie wiem czy wszystkie tak maja:P)

campol. super.uzywam non stop24h od 5 miesiecy:)

Ja polecam AVENT. Szybko podgrzewa słoiczki nawet z lodówki i utrzymuje stałą temperaturę np herbatek.

serdeczne dzięki za wypowiedzi:)

TT mi sie sprawdza, mam 2 -jeden uzywam a jeden nowy do sprzedania

My mamy Canpol-spoko , moze byc, nie znam sie na innych wiec nie mam skali porownania..

jaki podgrzewacz do butelek mi sie sprawdzil.........? kubek z goraca woda i butelka do niego wstawiona :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

ale kubek z wodą to chyba na krótką metę -wstawiasz a zaraz zimne :) podgrzewacz trzyma ciepło 24 h więc może w nim stać picie/jedzonko i zawsze masz podgrzane canpol jest dobry niedrogi tylko rzeczywiscie problem z butelkami TT a teraz one sa na czasie

kubek z wodą to raczej w nocy się nie sprawdzi:))

w dzień też nie sądzę zeby był dobrym pomysłem przecież po 5 minutach jest zimna woda to po co wogóle to wstawiać???
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

mi sie sprawidzilo, mleko zawsze mialam przygotowane, zawsze mialam goraca wode w czajniku, ktora podgrzewalam i wlewalam do kubka w ktorym stalo mleko , w czasie kiedy to wszystko sie grzalo to szlam przewinac Bartka.

U mnie zdalo egzamin, moze tez i dlatego ze dopiero 2 miesiace temu przestalam karmic piersia, niekiedy darzalo sie ze musialam synka dokarmic i dlatego kubek z ciepla woda byl idealny :)

podbijam i prosze o nowe opinie

żaden, jak w nocy wstawałam do córki to wkurzało mnie te 4 min oczekiwania, aż się podgrzeje w podgrzewaczu, po miesiącu zaczęłam przegotowywać sobie wodę wieczorem przed snem i przelewam ją do termosu, jeśli mała budzi się w nocy i domaga karmienia to mam wodę w sam raz, a jeśli troszkę wystygnie to podgrzewam 10 s. w mikrofalówce, a herbatkę też przygotowuję zawsze bezpośrednio przed spożyciem z tej wody z termosu, także jak dla mnie zbędny wydatek

mikrofalówka... zaraz pewnie usłyszę ze jest nie zdrowa ale mm i obiadki można podgrzewać. Tak tez robią w niektórych szpitalach.Mikrofalówka nie nadaje się do podgrzewania pokarmu kobiecego.

w mikrofalówce chyba nie można podgrzewać mm tak kiedyś słyszałam, ja podgrzewam wodę i robię dopiero wtedy mleczko, a obiadki podgrzewam, przekładam do miseczki i podgrzewam, chwila moment i gotowe, nie można dać się zwariować !!!

Wiem ze są rożne opinie na ten temat ale tez wiem ze tak robi się w niektórych szpitalach.Wybór zawsze należy do mamy.Ile osób tyle opinii.

mi się miseczka z gorącą wodą sprawdza od 7 mies prawie :P
w 30s zagrzana porcja wody w czajniku elektrycznym, wstawiam butelkę na minutke moze dwie

ale teraz jak musze podgrzac coraz wieksza porcję obiadku to już gorzej jest;/
do mikrofali napewno nie włoże
w garnuszku łatwo przypalić

Rozejrzec się muszę chyba za jakimś sprawdzonym SZYBKIM podgrzewaczem

a tak w ogóle to mam taki podgrzewacz. Zwykły-dostałam go od siostry ale się sprawdza. I cena tez jest ok.
image

Uploaded with ImageShack.us

I pasują do niego butelki TT tylko trzeba wyjąc taki plastik ze środka,który służy chyba do wyciągania słoiczków.

A słyszałyście o podgrzewaczu do butelek w wersji samochodowej? Myślałam, ze coś takiego będzie drogie, ale na ekids.com.pl znalazłam za bardzo przyzwoitą cenę. Nie ukrywam, ze takie urządzenie przydaje się w podróży, jak jedzie się na wakacje itp.

moze jakiesmpodpowiedzi jeszcze?

Ja mam TT sprawdza sie,wszystkie rodzaje butelek wchodza ,a najbardziej mi sie przydaje na wyjazdach i w domu do sloiczkow.

mam TT ,pokrętło ciężko chodzi

ja mam firmy Topcom Kidzzz
http://www.topcom.net/pl/babycare/grupa/podgrzewaczbutelekdziecicych_112.html
i samochodowy i domowy, domowy jest jednocześnie sterylizatorem, jak dla mnie rewelacja

Tez mam TT i mi sie sprawdza do teraz. Wogole bardzo lubie ta firme.

Ja mam Canpol i jestem zadowolona,używam butli TT (duże i małe ) oraz MAM i pasują .

Avent jest kiepski bo nie ma wylącznika calkowitego i trzeba wylaczac z pradu, moze nowszej generacji maja ale moj nie tylko podgrzewanie na minimum.

Ja też polecam gorąco podgrzewacze firmy TT! Sprawdzone i dobre przez kolezanki- mamusie! (podgrzewanie szybkie, nawet rzeczy prosto z lodówki, utrzymuje stale temperatury )
Polecam i pozdrawiam, Maja!

ja robilam podobnie.
podgrzewacze nie sprawdzaja sie bo mleko stojac kilka godz po prostu zaczynas smierdziec.
termos jest idealny - dzidzia zawsze ma sqwierze mleczko.

Ja kupiłam podgrzewacz do butelek SisiBabyCare domowo samochodowy i jestem z niego zadowolona. O taki:
http://sisibabycare.pl/en/sklep.html?page=shop.product_details&flypage=flypage-ask.tpl&product_id=87
Nie muszę pilnować czy jest woda w nim, bo podgrzewa też bez wody.
Wcześniej miałam TT i mam porównanie. Sisi też sterylizuje. Dobry za małe pieniądze.

Ja mam BabyOno, kupiłam w Akpolu za ok. 60 zł, ma włącznik, wchodzą duże butelki i jest ok.

babyono za 35 zl w necie super !

ja mam taki ale starszy model, od prawie 3 lat jest uzywany i jestem zadowolona http://allegro.pl/podgrzewacz-snow-bear-do-wszystkich-butelek-okazja-i3074441020.html

Ja zakupiłam podgrzewacz firmy SisiBabyCare podczas ciąży z 1 dzieckiem, teraz urodziła nam się córeczka i również będę stosowała ten sam podgrzewacz. Byłam z niego bardzo zadowolona i polecam go wszystkim. Stosowałam model SBC002E z wyświetlacz LCD. W nocy sprawdzał się świetnie ponieważ nawet w ciemności dokładnie widziałam temperature posiłku nie budząc wszystkich w domu. Szybko sprawnie i smacznie tylko mogę wam powiedzieć - polecam serdecznie :)

Canpol nie polecam, ponieważ ma tylko pokrętło, żadnego wyświetlacza - temp. się dobiera na czuja. Polecam za to Baby Ono - ma wyświetlacz, błyskawicznie podgrzewa, trzyma temperaturę.

To, że bez podgrzewacza można się obejść, to bzdura - szczególnie przy karmieniu mlekiem sztucznym i podawaniu herbatek. Oczywiście, można grzać wodę w garnku i wstawiać mleko, ale można też prać ręcznie albo we Frani i wyciskać na wyżymarce. Ta sama logika jak dla mnie, zwłaszcza, że podgrzewacze są tanie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

kilka dni temu dostałam podgrzewacz do butelek Esperanza Tasty i sądziłam, że czemu nie przyda się bardzo do podgrzewania pokarmu. W zestawie kubeczek, pokrywka, calkiem ok.

Problem zaczął się przy podgrzewaniu. Wlałam wodę do środka, ustawiłam 40 stopni i czekam. Mija minuta, dwie, trzy, pięć, sprawdzam termometrem i woda zimna. Kontrolka się cały czas pali. Pomyślałam, że może termometr źle wskazuje i zamoczyłam palec w wodzie.
Jak mnie nie walnął prąd to z tego kopnięcia uderzyłam głową o krzesło, rozcięłam sobie skórę na czole, aż tak mnie zamroczyło.
Mamy PRZESTRZEGAM was przed kupnem tej chińszczyzny, co prawda dostałam go w prezencie ale nie popuszczę sprzedawcy. Będę reklamować, do badziew jest. Ten podgrzewacz nie był wogóle testowany i nie wiem czy mógł dostać jakie kolwiek certyfikaty. Podgrzewacz jest NIEBEZPIECZNY i radzę przemyśleć jego zakup zanim zdarzy się nieszczęście i będzie za późno.

Załączam zdjęcie podgrzewacza. https://prnt.sc/jl1wq5
widzę że jest go sporo na Allegro https://goo.gl/P4jUr6

Też ostatnio szukam informacji o podgrzewaczach i chce kupić jakiś solidny ale nie chce też przepłacać. Co warto kupić?

Wszystko zależy jakie masz butelki, ale na Notino sobie wejdź - tam masz duży wybór i pod produktami możesz opinie poczytać

Inne tematy z forum

Nienawidzę gotować (177 odpowiedzi)

Może którąs z mam ma podobny problem i wypowie się jak sobie z tym radzi? :) Ja nienawidzę...

Dzieci w spektrum autyzmu i szkoła (5 odpowiedzi)

Dzień dobry, czy są tu mamy uczniów szkół podstawowych (od klasy 0), którzy są w spektrum...