jaki prezent na urodziny dla przyszłej teściowej?

hej wszystkim, mam pewiem kłopot
moja przyszła teściowa (fajna kobietka), zaprosiła mnie na swoje kolejne 18-te urodziny :-> i wszystko ok, ale co mam jej kupić ( ma wszystko),
pomóżcie, może wiecie co kupić?
dzięki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki prezent na urodziny dla przyszłej teściowej?

teściowa......chyba pistolet to jest myśl :P

a na powaznie to proponuje wypytac męza czyli jej syna co by chciala, a jesli on sam nie wie to ........macie problem :P

18-letnia teściowa? A ile Ty masz lat....chyba wyszłaś już z pieluch.....

oj, lotnością i subtelnością to ty nie grzeszysz ;) nie wiesz że kobiety w pewnym wieku przestają się starzeć i metryka im staje????. Czasem jest 25, czasem 35, zdarzają się i wieczne osiemnastki :)

he,he,he, no faktycznie MASZ RACJĘ. Jak miło mieć znów 18-tkę, huuuurrrraaaaaa!

Zawsze staram się dopasować prezent do osoby. Na pewno coś o niej wiesz i byłaś u niej w domu. Wiesz, czy czyta ksiązki, czy kolekcjonuje jakieś drobiazgi, jakie ma zainteresowania i wystrój domu. Bardzo trudno radzić cokolwiek nie znając człowieka, ale można pomyśleć nad ozdobnymi lub praktycznymi bibelotami typu wazonik, ramka do zdjęcia, filiżanki, świecznik, a może kosmetyczka... a może duża puszka kawy z bombonierką?

ksiązka, apaszka, zestaw kosmetyków np jakiś super płyn do kąpieli w pięknej butli i do tego balsam do ciała o takim samym zapachu, filiżanka, może ładne pióro do pisania, albo naszyjnik jeśli nosi biżuterię i koniecznie ładne opakowanie!!!
a ostatnio mojej mamie na urodziny zafundowałam saune z masażem-wcale nie zbankrutowałam (ale dla teściowej to chyba się nie nadaję jako prezent;))

Jezeli ma wszystko to daj jej cos czego nie mozna kupic, daje jej cos "emocjonalnego", daj jej ulotna przyjemnostke....i tu zalezy kto co lubi...a t ojuz Ty powinnas wiedziec najlepiej;)
...moze jakis mily pan wyskakujacy z tortu a potem....tylko czy serduszko wytrzyma....lubisz tesciowa?:D

Najlepiej kup jej tygrysa. Tylko powiedz z zgory zeby nie napadala na niego, bo nie bedziesz jej bronil.

proponuje ciasto (z trutka na szczury) albo wiadro z wodą (podobno wiedźmy po tym sie rozpuszczaja)pasadena napisał(a):

Inne tematy z forum

prysznic czy wanna? (17 odpowiedzi)

Remont łazienki....łazienka jest nizbyt duza....Musze wybrać jedno z dwu... Dając swoje uwagi nie...

Boks- dla kobiet???? (39 odpowiedzi)

Ostatnio mój znajomy powiedział, żebym się lepiej zapisała na taniec, niż waliła w worek...

terapia (120 odpowiedzi)

wątek dla wszystkich, którzy chcą się poczuć lepiej :) będzie to terapia grupowa ... zaproszone...