jaki staniczek na ślub?

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Słyszałam, że na wesele kupuje się jakieś specjalne biustonosze - usztywnione, z silikonem, jakimiś żelowymi wkładkami itp. Jak myślicie jaki biustonosz wybrać do gorsetu i jakie pończoszki są najlepsze? A tak w ogóle gdzie kupić bieliznę w Gdańsku, żeby nie było za drogo, a można swobodnie poprzymierzać staniczki?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki staniczek na ślub?

Najlepiej taki stanik bez ramiaczek ale z silikonowym paskiem, zeby się trzymał...a pończoszki to chyba najlepiej samonośne...

Myśle że viki miała na myśli paski silikonowe wszyte wewnątrz stanika zeby calość lepiej sie ciała trzymała.
Ja kupiłam swój stanik (odczepiane ramiączka, gładki, z "wkładką" silikonową) na Gildi i dałam za niego 50 zł, myśle ze to naprawde tanio w porównaniu z innymi sklepami.

image

Stanik bez ramiaczek nawet silikonowych bo będzie je widac. Jeżeli masz gorset to ci napewno nie spadnie. Oczywisci emusisdz go dobrac do gorsetu, w sklepie gdzie kupujesz sukienkę dokładnie ci powiedzą jaki to ma byc stanik. Mi powiedzieli, poszłam i kupiłam takli jak miał byc.

ja właśnie mam slubny stanik z odpinanymi ramiaczkami ,w środku jest silikon aby stanik sie nie przesuwał :):) Stanik wypatrzyłam w salonie Agnes , jest to bardotka ,z bardzo ładnymi wstawkami z koronki :):)cena : 65 zł (firma LUPO) polecam :)

sabra napisał(a):

> ja właśnie mam slubny stanik z odpinanymi ramiaczkami ,w
> środku jest silikon aby stanik sie nie przesuwał :):)
> Stanik wypatrzyłam w salonie Agnes , jest to bardotka ,z
> bardzo ładnymi wstawkami z koronki :):)cena : 65 zł
> (firma LUPO) polecam :)
>
>

a kiedy kupiłaś ten staniczek, ja właśnie już od dawna rozglądam się za takim. Przeważnie te specjalne pod gorset z silikonem są całkiem gładkie, a ja szukam jakiegoś właśnie ze wstawkami z koronki. Cena widzę że też dość atrakcyjna. W jakich godzinach czynny jest Agnes?

Andzia:) salon Agnes jest czynny od: 11 -18 ( z tego co pamiętam a stanik zakupiłam tydzień temu !!! Polecam bo wczesniej szukałam i znalazłam jesdynie a triumphie ale był cały gładki a tamten naprawdę ładnie się prezentuje .....Jak go obejrzysz to daj znać jakie wrazenia (on jest firmy LUPO):) pozdrawiam

Ja kupilam w Batorym stanik z kolekcji slubnej firmy Samanta: push-up z odpinanymi ramiaczkami i silikonowa tasma pod spodem. hmmm... i na wszelki wypadek jeszce silikonowe "wypelniacze" ;o)

niech zyje silikon! ;)))