jaki szacunkowy koszt remontu?

jeden pokoj, okolo 30m^2 scian (przygotowanie do szpachlowania, szpachlowanie itd plus malowanie) plus sufit ~13m^2; do tego zrobienie elektryki (wymiana calosci); bez podlog; orientacyjna cena?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki szacunkowy koszt remontu?

w 1-2 tys sie zamkniesz,bez materialu

bardzo zgrubne szacowanie, chodzi mi o cos dokladniejszego; zapytam wiec inaczej: czy 20zl/m^2 to duzo? jesli tak to jaka powinna byc stawka? ponadto za wymiane instalacji elektrycznej okolo 15zl/m plus za kazdy punkt 20zl (to wydaje mi sie duzo...)

,zgrubne szacowanie bo znajdziesz asa co i za 10 zł zrobi a 20 zł to mało,gładz z malowaniem około 20-23 zł do tego dochodzi przygotowanie ściany (zdarcie starej powłoki malarskiej uzupełnienie wiekszych ubytków)tu już bywa rożnie ja biorę stawkę godzinowa za to bo można się naciąć, ,zagruntowanie około 1-2 zł,może dojść obróbka okien lub drzwi ,umów się za robotę i tyle nie bedzie Ci potem nikt naliczał akryli,zabezpieczania itd

U nas remont był kosztowny, ale stawialiśmy na wysokiej jakości wyposażenie. Np. schody firmy Prudnik, solidnych wykonawców i porządne kafelki.

na moje oko to podajesz ceny "normalne" :)

proponuje spotkanie z wykonawcami niech wycenia na oko to kobieta w szpitalu .. taka moja rada.

tak,zdecydowanie spotkanie z wykonawcami,tak minimum 10 .wykonawcy przecież o niczym innym nie mażą.oczywiście oględziny,wysłuchanie wszystkich pobożnych życzeń,pomiary i wycena BEZPLATNA

Casting jak w zawodach artystycznych.

a czemu nie pytanie do kogoś kto się na tym zna i zajmuje ?
rzetelna wycena i solidne wykonanie , zapraszam .

profesjonalnekafelkowanie@wp.pl

http://www.perfect-house.com.pl

517 188 247
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

Remont ścian- PROSZĘ O PORADĘ (3 odpowiedzi)

Witam serdecznie. Jestem studentką i planuję remont pokoju w akademiku. Chciałam Państwa zapytać...

papa na deski (9 odpowiedzi)

witam planuje na działce położyć nowa papę i mam pytanie słyszałem że na gołe deski nie mogę jej...

ile czasu potrzeba aby wykończyć mieszkanie 42m2 (39 odpowiedzi)

Witam, mam pytanie : ile mniej więcej potrzeba czasu aby wykończyć mieszkanie 42m2 w stanie...