jaki żelazko możecie polecić tefal czy philips

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
jaki żelazko możecie polecić tefal czy philips nie mogę się zdecydować. Philips jest dość ciężki a tefal lżejszy. I na co zwrócić uwagę przy zakupie żelazka? Na pewno wiem że musi posiadać zabezpieczenie przed kapaniem stare żelazko tego nie ma i woda czasami ciurkiem leci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: jaki żelazko możecie polecić tefal czy philips

my kupilismy mamie pod choinke brauna z serii texstyle z nakladka. chwali sobie bardzo.
http://www.braun.com/pl/household/steam-irons/texstylecontrol/models.html

Ja mam Tefal prima i jestem bardzo zadowolona.Małe lekkie ale dobrze prasuje.Mogę z czystym sumieniem polecić :)

Philips ma beznadziejny serwis. Tefala miałam takiego za stówkę i prasował okej. Teraz mam Braun i jestem zadowolona. Lepsze jest cięższe żelazko - moim zdaniem.

ja mam zelazko Philipsa Gc4410 i jestem bardzo zadowolona :) naprawde polecam a tu stornka znajdziesz tez tam troche opini
http://www.ceneo.pl/;015401968-10.htm

a ja mam zelazko ROWENTA,najwyzszy model,ciezkie,duzo malenkich otworów,swietnie prasuje,polecam

ja tez chce kupić Philipsa ale GC 4490/02 (GC 4491) , w kilku sklepach sprzedawcy polecali cena ok 300zł

http://www.mediamarkt.pl/produkty/male-agd/drobny-sprzet-domowy/zelazka/gc-4491-02

mam philipsa, a raczej miałam, bo zamieniłam się z moja mamą, wzięłam od nie poczciwego Moulinexa. Mój philps miał taką chropowatą stopę i nigdy nie doprasowywał ubrań. Zdecydowanie lepsze są żelazka z płaską stopą. Plusem było to, że można było prasować po naprasowankach, a w dziecięcych ubrankach tego mnóstwo.

polecam tefal aquaspeed-mam juz 4 lata i wciaz prasuje super-prasuje tez w pionie-taka funkcja tez sie czasem przydaje. No i jest dosc ciezkie-tez uwazam,ze tym ciezszym sie lepiej prasuje...

Jeśli chodzi o zakup żelazka to moim zdaniem najlepiej kupić raz za dobrze. Na pewno świetnym zakupem będzie tutaj żelazko od firmy Adler Mesko5031 . Na prawdę jest to solidny produkt, posiadający wiele możliwości prasowania w tym parowanie w pionie, do tego ceramiczna stopa i wiele innych wartych uwagi funkcji. Polecam wam samemu sprawdzić, bo na prawdę warto
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Cosinius - ktoś tam się uczy? (6 odpowiedzi)

Witam chciałąbym od lutego iść do szkoły policealnej , terazm mam dylemat do której profil...

Sprawdzone sposoby na odchudzanie:) (70 odpowiedzi)

Cześć Dziewczyny! Podzielcie się swoimi sposobami na skuteczne odchudzanie:) Ja muszę zrzucić aż...