jakie autko?

jakie autko do 12k zl ,50/50 miasto trasa ,moze byc male -max 3 osoby ,benzyna/diesel/gaz nie ma znaczenia wazne zeby sie nie psulo i malo palilo max 8 l/100 benzyna ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

corsa,mondeo,passat,206,308
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jak wyżej, z tym że przy mondeo w tej granicy cenowej bardzo trzeba na diesle uważać
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

na pewno benzyna lub benzyna z gazem bo diesel teraz jest totalnie nieopłacalny. co do przedziału cenowego to wybór jest bardzo duży już i jest w czym przebierać. Każdy ma jakieś preferencje. Jeden woli francuzy drugi niemce inny włoskie i każdy będzie przekonywał do swojego np ja od zawsze praktycznie tylko Ople mam ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Tu masz spoko zestawienie: https://www.auto-motor-i-sport.pl/porady/Pierwszy-samochod-za-5-15-30-tys-zl,21496,1

A nie lepiej auto elektryczne? Kia esoul 64? można ładować w domu, koszty jazdy minimalne. Nie rozumiem tego pędu za autami spalinowymi. Elektryki są o niebo lepsze od przestarzałej już technologii spalinowej.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

jak za 12k zl biore odrazu Dwa!

Elektryki są o niebo lepsze od przestarzałej już technologii spalinowej.? prad do zasilania ich z czego jest ?z kiszonej kapusty?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

gdzie kupić auto? (5 odpowiedzi)

Nadeszła pora na zmianę auta. Przeczytałem fora, opinie itd. Wszyscy odradzaja komisy, handlarzy,...

Wynajem długoterminowy samochodu zamiast kupna (11 odpowiedzi)

Hej, zastanawiam się czemu tak wiele osób decyduje się na wynajem długoterminowy czy leasing...

pierwszy samochod (12 odpowiedzi)

czy seicento to dobry pomysł? a może polecacie coś innego, małego?